Návštěvník maxigabrielg Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2014 Jestli ti to pomůže, tak běž do nich. Já osobně bych je vzal jen ve 44mm, ale pokud ti sednou 42mm a nepřipadají ti nepatřičně malé, tak není co řešit. Jestli začneš přemýšlet a hledat, kde za ty peníze seženeš co jiného s inhausem, tak se sice dopátráš, a třeba se nakonec i necháš zlomit, protože vlastní strojovna je vlastní strojovna, ale radost mít nebudeš. Hodinky jsou hlavně dílem lásky, a ta přehlídne leckterou nedokonalost. Líbí, jsi z nich unešen? Cena je v tebou akcepotovatelném ranku? Tak nic neřeš, nepřepínej a kup. A budeš mít velikou radost! Good luck pekne napisane!a mne sa tiez celkom pacia....
paradajka Odesláno 6. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2014 Tak pani, velmi pekne dakujem za nazory. Dnesok som sice venoval "mikulasovaniu" s malym, ale viac menej som sa dohodol a zajtra idem po nich :-), vybavil som si este mini zlavicku na novy ocean racer a tak ich budem mat nakoniec za 45500,-Kc. M10, ozaj pekne napisane, mas pravdu s tou velkostou a v prvom prispevku som sa pomylil. Su to 44mm a na moju ruku su tak akurat :-). Sedlin, no tak cayman-y su co sa tyka pomeru k cene fakt, ze super. Dokonca na fotkach sa mi nezdaju az take vysoke. Akurat si neviem predstavit kde v okoli by som si ich mohol nazivo odskusat a bez toho to nejde
LovecK Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2014 Kluci, nechcu vam do toho gdakat, ale trosku si ujasnete ty rozmery u SOH, takhle je to komplet:SOH 42SOH 44 je chronoSOH 46SOH 46 chrono Konec sdeleni...
paradajka Odesláno 6. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2014 :-), tak potom su to 46mm, na cisto som asi oslepol :-D a pritom sa mi nezdali az take mohutne. Kazdopadne dik za info
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 ja idem v stredu pozriet 46mm kus od clena Fora - tak som zvedavy....
Radius Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 Každopádně by u mě rozhodoval ve výběru i poslední servis, protože velkej servis u béčkovýho chrona je u AD téměř dvacet litrů.
Exiztence Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 Každopádně by u mě rozhodoval ve výběru i poslední servis, protože velkej servis u béčkovýho chrona je u AD téměř dvacet litrů.To je dražší jak Omega, ale 7750 zase oservisuje kde kdo ne ?
Radius Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 To asi jo, když to nebude AD, ale spíš bývá problém s dostupností orig. dílů, např. těsnění apod. Ale to mluvím o řadě Superocean a Avenger, s SOH nemám zkušenost.
paradajka Odesláno 8. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 Ahojte, tak moje servis este nezazili, ale nie su to chrono :-), sphinxx: Ahoj, dopadlo to tak ako si predpovedal, nemaju sice TOP strojovnu, ale po nasadeni na ruku sa im uz nechcelo dole :-)
Radius Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 Tam je taky kalibr B17 (ETA 2824-2) ne? Tak u AD velký servis 11.180,- jsem platil u superoceanu minulý týden...Gratulace - pěkný. Já bych na jinou barvu neměl koule. Ale fláknul bych to na mesh I když tady bylo párkrát napsáno, že je tam nějak divná spona, co tlačí, ale co je na tom pravdy nevim.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 paradajka - tak si sa rozhodol srdcom!pekny kusok, gratulujem!
paradajka Odesláno 8. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 Dakujem pani :-), silno som premyslal na TH Carrera tu v inzercii , ale bol som si ich vyskusat v predajni a velmi mi nesedeli. SOH boli "laska na prvy pohlad" :-). Radius: ano je to ETA 2824-2, super aspon viem cca cenu u AD za servis, moje neboli 3 roky ani len pretesnene tak by som ich chcel na buduci rok dat na celkovy servis. Chcem sa ta opytat v tej cene je aj prelestenie puzdra ?
ADIkov Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 Ahoj! Velka gratulacia, su krasne. Minuly tyzden som SOH 46 takisto kupoval v modrom na meshi a mozem ti povedat ze su uzasne . Z toho ze nemaju v sebe in-house ani nahodou si nerob starosti, ako pisal aj Sphinxx kompenzuju to inak a to si myslim ze na urovni( je to otazka vkusu). Ja by som na tvojom mieste este nedaval do servisu, ked idu v poriadku tak by som do toho nenechal sahat. Max co bi som dal urobit je prelestenie a mozno pretesnit. Uzivaj si ich
Sphinxx Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 paradajka: SUPER! Moc gratuluji, fakt jsem rád, že ses rozhodl srdcem, jak psal Gabriel !!! Tím seš asi jasnej . Nebyl to sice dotaz na mne, ale pokud se nemýlím a nic se neměnilo, tak ve velkém servisu je zahrnuto i leštění celých hodinek (možná mne Radius opraví) , ale dovolím si poznámku k servisu, kterou razí v Carolinu i u Dušáka - dokud hodinky, nemají výraznou změnu chodu (tedy výrazné zpoždování nebo naopak předbíhání), dále značně sníženou rezervu nátahu či jiný mechanický problém o kterém víš, je lepší je nechat běžet a otevřít až v případě výše uvedeného problému. Jinak další možností, je tzv. "periodický servis", kde je poštelování, výměna těsnění a přeleštění za necelé 4.000,-Kč u chronografů, jak je to cenově u ne-chrona nevím. Ale dám Ti takovou užitečnou radu - zajdi si k autor. dealerovi a požádej je aby Ti udělali zkoušku na vibrografu a případně tlakovku, pro Tvůj klid. To dost napoví, zbytek musíš odsledovat nošením. No tak si je hlavně užívej a ne, jako já, koupím Super Avenger zpět a už jsou zase v trezoru :D ...
Sphinxx Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 Jinak ještě bych doplnil, že k nim sedí i originální mesh(nevím, jak neorigo varianta), případně kůže. Ale i na tom OR jsou fajnové.
paradajka Odesláno 8. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 ADlkov, Sphinxx, dakujem vam :-), som velmi rad, ze som sa rozhodol takto a dalej nespekuloval a to aj vdaka vam , modre su tiez krasne a aj ten mesh ma trosicku laka. No mozno neskor. Ten periodicky servis mi ani nenapadol , fajn moznost, odsledujem rezervu a presnost a podla toho uvidim, dik za rady. Hlavne koli jemnemu prelesteniu som myslel tu generalku. Tak to je parada s tymi Super Avenger :-D ale tak snad ich sem-tam vyvetras :-) , prave dnes som ich obzeral na predajni ked som kupoval gumu a je to ozaj krasny kusok ;-)
Sphinxx Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 paradajka: kdo mě zná, tak ví, že jsem magor na stav hodinek a velký detailista, já to přiznávám, ale napíšu Ti nejen svůj pohled na věc, co se týče leštění. 1) leštění se dá provést i bez toho, aby jsi musel dělat "generálku" za XY ... 2) jak jsem psal výše u "B" mě uchvacuje ta vysoce leštěná ocel na které se ale dříve nebo později objeví vlásečnice (myšleno v množném čísle ), záleží, jak kdo se k tomu chová, někdo je udělá dříve, jiný později, ale tak, jako tak se tomu neubráníš. Proč to píšu? Měl v minulosti několik leštěných kusů a vždycky někde něco bylo, normální uživatel to neřeší, ale já jo . Když jsem tehda šel do AD, aby mi je rozleštili, tak mě pán upozornil, že se při tomto procesu nějak obrušují hrany a je lepší to dělat až jsou hodinky i tah výrazně obnošeny. Takže jsem si to tehda nechal rozmluvit a od té doby to respektuji a hodinky bych nechal přeleštit až při výrazném opotřebení - výhoda leštění je, že se hodinky opticky uvedou do stavu nových. Na mých Super Avengerech by jsi našel pár mikrovlásečnic, ale na to, co jsem viděl jinde nebo co mi prošlo rukama, jsou v exklusivním stavu, což mě uklidnuje. A když jsem byl ted nedávno u Dušáka, tak mi sám servisman řekl - co na nich chcete leštit, vždyt jsou skoro, jak nové :D ... Tak jsme se zasmáli a musím uznat, že jsem přehnanej a hledám je i tam, kde nejsou ... Takže pokud je nemáš vyloženě dodrbaný, což z fotky nevypadají, tak se nějakýma vlásečnicema netrap, protože dopadneš stejně, jako já :D .. Jinak samo nemáš zač, já jsem rád, že jsi moc dlouho neváhal, je to částečně známka toho, že "je to láska na první pohled" a to je dost podstatný . Já dávám velký plus za odvahu, protože 50.000,-Kč, které jsi za ně dal, rozhodně není málo, ale v tomhle případě jdou peníze kolikrát úplně stranou. Jinak uvítal bych fotku na ruce až budeš mít někdy náladu ...
Sphinxx Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 Tam je taky kalibr B17 (ETA 2824-2) ne? Tak u AD velký servis 11.180,- jsem platil u superoceanu minulý týden...Gratulace - pěkný. Já bych na jinou barvu neměl koule. Ale fláknul bych to na mesh I když tady bylo párkrát napsáno, že je tam nějak divná spona, co tlačí, ale co je na tom pravdy nevim. Kam chodíš servisovat jestli to není tajné?
ADIkov Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2014 No ja som do rozhodovani moc nezasahoval ale som rad ze pribudol dalsi majitel B Uzivaj si ich a az budes citit neodolatelne nutkanie na mesh no vtedy si ich kupis Prelestit ci neprelestit to sa musis sam rozhodnut ale na druhej strane suhlasim so Sphinxx-om ze ked nie su az v takom zlom stave tak to nechaj zatial tak. Na druhej strane som taktiez haklivy aj ja na hocijake vlasocnice, dobre ze ich nedam pod mikroskop ale ked mas lestenky tak sa musis naucit s tym zit inak budes behat mesacne na prelestenie
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se