financ Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 Poštáci to dělají napinavejsi, taky se na jedny tesim. :-)
kamilb Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 Přesně tak já jsem zjistil že to čekání na pošťáka je to nejlepší,teda pokud to má normální průběh
sibirnaya Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 na ruce ted seika nemam, ale to jen proto, ze sem MM300 obmenil za spring drive, kterej je chudak nekde v postovni dodavce. nicmene me az prekvapuje, jak se na ne tesim Přesně tak já jsem zjistil že to čekání na pošťáka je to nejlepší,teda pokud to má normální průběh Na piskove handre.. Diky, Dane
sashator Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 Vy si ty MM prehazujete jak horkej brambor- jedni MM300 za MM600, druzi MM300 za MM SD...ale pekny to mate kluci. Ja dnes silikonuju takze pracovni hodinky
sibirnaya Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 Dobre, sibir, co?sou brutalni, sednou mi skvele, neco jako Doxy, jen musim vymyslet nakej lepci remen..
villain83 Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 Vy si ty MM prehazujete jak horkej brambor- jedni MM300 za MM600, druzi MM300 za MM SD...ale pekny to mate kluci. Ja dnes silikonuju takze pracovni hodinky ImageUploadedByTapatalk1430829956.240509.jpgNa gume jsou snad nejlepsi?
vrcan Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 (upraveno) sou brutalni, sednou mi skvele, neco jako Doxy, jen musim vymyslet nakej lepci remen.. parada, dial je pekne hlboko a indexy svietia lepsie ako rucky, datum nerusi kedze takmer spliva s cifrom... mam ich rad tiez :-) Remen som na nich este nemenil... paci sa mi orig guma, mimochodom dost draha... a kedze sa mi nechce storcovat so stezejkami (su tam bez ramien), neexperimentujem na nich s remenmi. Raz som skusal kozeny remen na inej tune a nebolo to ono... Sibir, mas plus za to, ze si ako jeden z mala nepredpojaty na nejaku konkretnu znacku a ides po kvalite, bez nejakych predsudkov, proste hodinkozabava, tak to ma byt... niektori to beru moc vazne :-) Upraveno 5. května 2015 uživatelem vrcan
kamilb Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 (upraveno) Stará láska nerezaví Myslel jsem že to s 012kama doklepu ale nechám je na nedělu do kostela Diky, Dane Já taky Upraveno 5. května 2015 uživatelem kamilb
villain83 Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 Dobre si udelal,jsou skvely,ja je zatim skoro nesundal z ruky.Na nedeli budu mit starenky?.
kamilb Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 ....Na nedeli budu mit starenky?.No ty sou,mooc pěkné,závidím
villain83 Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 No ty sou,mooc pěkné,závidím Ty mas s tou svoji flotilou tak co zavidet?
reborn Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 dnes moje nejoblíbenějšíPěkný. Jako by mi ten jubilee chyběl do sbírky k presidentovi a meshi :-) Tady jsem před chvilkou cvaknul ty moje.
reborn Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 A koukám, že tu jde špatný čas, na chronomagu.
StefanM Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 Vo stvrtok ich vystrieda vacsi bracha.
Návštěvník Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 sou brutalni, sednou mi skvele, neco jako Doxy, jen musim vymyslet nakej lepci remen..A já měl pocit, že mi jsou velký. Gratuluji s chci tu konzervu na tvém pařátku videt na vlastní oko. Vzdyt i ty pilotní zenitky jsou proti nim podvyziveny mrzáčci.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se