Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

na ruce ted seika nemam, ale to jen proto, ze sem MM300 obmenil za spring drive, kterej je chudak nekde v postovni dodavce. nicmene me az prekvapuje, jak se na ne tesim :)

Přesně tak já jsem zjistil že to čekání na pošťáka je to nejlepší,teda pokud to má normální průběh :)

Na piskove handre..

Diky, Dane :)

20150505_141019_HDR_zpszi7iywca.jpg

Odesláno (upraveno)

sou brutalni, sednou mi skvele, neco jako Doxy, jen musim vymyslet nakej lepci remen..

parada, dial je pekne hlboko a indexy svietia lepsie ako rucky, datum nerusi kedze takmer spliva s cifrom... mam ich rad tiez :-) Remen som na nich este nemenil... paci sa mi orig guma, mimochodom dost draha... a kedze sa mi nechce storcovat so stezejkami (su tam bez ramien), neexperimentujem na nich s remenmi. Raz som skusal kozeny remen na inej tune a nebolo to ono...

Sibir, mas plus za to, ze si ako jeden z mala nepredpojaty na nejaku konkretnu znacku a ides po kvalite, bez nejakych predsudkov, proste hodinkozabava, tak to ma byt... niektori to beru moc vazne :-)

Upraveno uživatelem vrcan
Odesláno (upraveno)

Stará láska nerezaví :)

Myslel jsem že to s 012kama doklepu ale nechám je na nedělu do kostela

Diky, Dane :)

Já taky ;)

Upraveno uživatelem kamilb
Odesláno

sou brutalni, sednou mi skvele, neco jako Doxy, jen musim vymyslet nakej lepci remen..

A já měl pocit, že mi jsou velký. Gratuluji s chci tu konzervu na tvém pařátku videt na vlastní oko. Vzdyt i ty pilotní zenitky jsou proti nim podvyziveny mrzáčci. :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...