tano Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 Hodinky jsou to fajn, taky se mi líbí, ale trochu tam vidím podobnost s Oriskama, což by mohlo někomu vadit.Pali11...........i bez šroubavací korunky jsou vodotěsné a voda do nich při běžném plavání nenateče. Toto Oris??
speedwalker Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 Njn. nemyslím hodinky celkově, ale při tom pohledu shora, tam na tom cifru v kombinaci s lunetou, nevím proč vidím Oris. Asi mám vlčí mhu.
lucid Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 fotka (5).JPGZdravim Vas , dnes my konecne dorazili Seika SRP555K1 , ktore som si objednal aby som setril ostatne moje hodinky na dovolenke kde sa chystam, ktore su podstatne hodnotnejsie :-)Chcem sa Vas opytat ci s týmto tipom mate nejake skusenosti , alebo Vase nazory na ne. A este jedna otazka co znamena napis na vysacke " Second hand halt mechanism" ? Mají jen 100m, takže je pochopitelné, že nemají ani šroubovací korunku: nejsou tedy certifikovaný jako potápky, nicméně povrchové plavání se strčením hlavy pod vodu a vystrčením zadku nad vodu by měly vydržet v pohodě.
3RYCK Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 fotka (5).JPGZdravim Vas , dnes my konecne dorazili Seika SRP555K1 , ktore som si objednal aby som setril ostatne moje hodinky na dovolenke kde sa chystam, ktore su podstatne hodnotnejsie :-)Chcem sa Vas opytat ci s týmto tipom mate nejake skusenosti , alebo Vase nazory na ne. A este jedna otazka co znamena napis na vysacke " Second hand halt mechanism" ? Sú parádne :-) Nedal by si aj foto na ruke, pls?
speedwalker Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 Opravdu jim moc sedí, hodně povedená kombinace.
Povidláček Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 Nulanuladevítky a jejich generálka před Chorvatskem na Ždáni... obstály
tano Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 (upraveno) Nulanuladevítky a jejich generálka před Chorvatskem na Ždáni... obstály To je Zdan na Slapech? Nejake ponure az depresivni to tam je na Zdan . Upraveno 1. července 2015 uživatelem tano
villain83 Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 Hezký kousek historie... seiko_cronos.jpgMoc pekny
Pali11 Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 Tak este foto na ruke a diky za odpovede
JaRooN Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 Moc peknyDiky, nejvic se mi na nich libi ta mini-pidi signovana korunka
Povidláček Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 (upraveno) To je Zdan na Slapech? Nejake ponure az depresivni to tam je na Zdan . Jojo na Slapech. No, byli jsme tam už docela pozdě a už byl stín a málo lidí... ale v tomhle pařáku svlažení osvěžilo Upraveno 1. července 2015 uživatelem Povidláček
tano Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 Jojo na Slapech. No, byli jsme tam už docela pozdě a už byl stín a málo lidí... ale v tomhle pařáku svlažení osvěžilo Tak to jo:), Zdan je super, co rikas na Merin?
mlsoun1 Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 Nemožu porád nosit jen béčka,tak zase pětky
speedwalker Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 Dnešní bazén a kouzlo vlnky.
JaRooN Odesláno 2. července 2015 Nahlásit Odesláno 2. července 2015 SKX007 na pískovém NATO. Pořád přemýšlím, zda si je nechat, nebo je pustit. Ještě jim dám o víkendu šanci, ale pak asi půjdou z domova...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se