Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hodinky jsou to fajn, taky se mi líbí, ale trochu tam vidím podobnost s Oriskama, což by mohlo někomu vadit.

Pali11...........i bez šroubavací korunky jsou vodotěsné a voda do nich při běžném plavání nenateče.

Toto Oris??

Odesláno

Njn. nemyslím hodinky celkově, ale při tom pohledu shora, tam na tom cifru v kombinaci s lunetou, nevím proč vidím Oris. Asi mám vlčí mhu.

Odesláno

attachicon.giffotka (5).JPGZdravim Vas , dnes my konecne dorazili Seika SRP555K1 , ktore som si objednal aby som setril ostatne moje hodinky na dovolenke kde sa chystam, ktore su podstatne hodnotnejsie :-)

Chcem sa Vas opytat ci s týmto tipom mate nejake skusenosti , alebo Vase nazory na ne. A este jedna otazka co znamena napis na vysacke " Second hand halt mechanism" ? 

Mají jen 100m, takže je pochopitelné, že nemají ani šroubovací korunku: nejsou tedy certifikovaný jako potápky, nicméně povrchové plavání se strčením hlavy pod vodu a vystrčením zadku nad vodu by měly vydržet v pohodě.

Odesláno

attachicon.giffotka (5).JPGZdravim Vas , dnes my konecne dorazili Seika SRP555K1 , ktore som si objednal aby som setril ostatne moje hodinky na dovolenke kde sa chystam, ktore su podstatne hodnotnejsie :-)

Chcem sa Vas opytat ci s týmto tipom mate nejake skusenosti , alebo Vase nazory na ne. A este jedna otazka co znamena napis na vysacke " Second hand halt mechanism" ? 

Sú parádne :-) Nedal by si aj foto na ruke, pls?

Odesláno (upraveno)

Nulanuladevítky a jejich generálka před Chorvatskem na Ždáni... obstály :)

To je Zdan na Slapech? Nejake ponure az depresivni to tam je na Zdan :).

Upraveno uživatelem tano
Odesláno (upraveno)

To je Zdan na Slapech? Nejake ponure az depresivni to tam je na Zdan :).

Jojo na Slapech. No, byli jsme tam už docela pozdě a už byl stín a málo lidí... ale v tomhle pařáku svlažení osvěžilo  :cool02:

Upraveno uživatelem Povidláček
Odesláno

Jojo na Slapech. No, byli jsme tam už docela pozdě a už byl stín a málo lidí... ale v tomhle pařáku svlažení osvěžilo :cool02:

Tak to jo:), Zdan je super, co rikas na Merin?

Odesláno

SKX007 na pískovém NATO. Pořád přemýšlím, zda si je nechat, nebo je pustit. Ještě jim dám o víkendu šanci, ale pak asi půjdou z domova...

post-33556-0-78547600-1435852216_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...