Jimmy-Jimmy Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Odesláno 7. října 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ivlado Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Odesláno 7. října 2016 Dneškom sa pridávam do klubu.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AKUC Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Odesláno 7. října 2016 Dneškom sa pridávam do klubu....sarg.jpga pekný vstup do klubu, GRATULUJEM a pochvál sa s pocitmi a pls. ešte fotky
Hardslimer Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Odesláno 7. října 2016 Rumsztyk, fajne to mas!Oboje. Jak 007 tak 009. ;-)
stosi Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Odesláno 7. října 2016 Dneškom sa pridávam do klubu....sarg.jpgGratuluju! Jak čas plyne, tak se mi líbí čím dál tím víc
Rumsztyk Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Odesláno 7. října 2016 (upraveno) Rumsztyk, fajne to mas! Oboje. Jak 007 tak 009. ;-)Děkuju. Jediné hodinky, které nemají vypouklou acrylic skluzavky, které se mi líbí Upraveno 7. října 2016 uživatelem Rumsztyk
Simon Alexander Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Odesláno 7. října 2016 (upraveno) Asi nejohranější pětky, moje první automaty a ty už asi nesundám. I když to jsem říkal u všech hodinek, ale jdou 4 sec do + tak jsem spokojen. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. října 2016 uživatelem Simon Alexander
ivlado Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Odesláno 7. října 2016 (upraveno) a pekný vstup do klubu, GRATULUJEM a pochvál sa s pocitmi a pls. ešte fotky Gratuluju! Jak čas plyne, tak se mi líbí čím dál tím víc Ďakujem. Po prvom dni na ruke musím povedať ,že sú hlavne veľmi pohodlné a to ako veľkosťou ,tak aj tvarom púzdra. ...a vyzerajú byť celkom fotogenické Upraveno 7. října 2016 uživatelem ivlado
instant Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Odesláno 8. října 2016 GS Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
People Odesláno 8. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 8. října 2016 nemas ich plne natiahnute. Malo ich nosis pripadne sa malo pohybujes.
Lukyn77 Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Odesláno 8. října 2016 Ode dne co dorazily v podstatě stále na ruce. Jsem spokojený. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
stosi Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Odesláno 9. října 2016 Komu se nelení, tomu se... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
stosi Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Odesláno 9. října 2016 Díky, pro mě je to návyková záležitost. I když huhu4d mi trochu vjel do úsměvu srovnáním se zelenou od GS .Ještě musí dorazit tah, a nějaká dobrá kožka. Ten Seiko řemen je vyloženě tragédie - snad by udělali líp, kdy to posílali bez..
CEGY Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Odesláno 9. října 2016 Premejslel jsem, ze je zkusim a neni to spatne. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Odesláno 9. října 2016 Premejslel jsem, ze je zkusim a neni to spatne.Tahle cerna verze je jedina, ktere me docela laka, uz jenom kvuli subjektivnimu srovnani s 6309.
CEGY Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Odesláno 9. října 2016 Tahle cerna verze je jedina, ktere me docela laka, uz jenom kvuli subjektivnimu srovnani s 6309.Mě vlastně taky. Zvažoval jsem ještě Padi, ale je to tady masovka a asi by mě ty barvy za chvíli přestaly bavit.
Dantechno Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Odesláno 9. října 2016 Ja mel v ruce modry... Docela to ujde.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se