tano Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Odesláno 28. února 2017 Lukyn77: vypada to paradne pane Zkus udelat vice fotek. Jak se nosi a pocity?
Lukyn77 Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Odesláno 28. února 2017 Lukyn77: vypada to paradne pane Zkus udelat vice fotek. Jak se nosi a pocity? Pavle, já ti nevím ... to víš, mám strach ze zdrcující kritiky zde samozvaného kráje Jelimána ... prej to k nim nejde, no Necháme to na pivko, tam ON nechodí
M@chino Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Odesláno 28. února 2017 Pavle, já ti nevím ... to víš, mám strach ze zdrcující kritiky zde samozvaného kráje Jelimána ... prej to k nim nejde, no Necháme to na pivko, tam ON nechodí taky to říkali ... a já myslím, že to je super tah s nádechem sedmdesátek ...
Lukyn77 Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Odesláno 28. února 2017 (upraveno) taky to říkali ... a já myslím, že to je super tah s nádechem sedmdesátek ... Jojo, mám ho primárně pro Precisty, vintážní potápky, ale vypadá to, že bude cestovat ... Upraveno 28. února 2017 uživatelem Lukyn77
People Odesláno 28. února 2017 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2017 (upraveno) Tah je super. vcera som uz mal vyplnenu objednavku, ale neodklikol som kupu. Este spekulujem.Na zelvy by aj pasoval, ale rovne ukoncenie ho diskvalifikuje. Na mostra sa rovne koncovky sa hodia, ale zase kombinacia lesteneho a bruseneho. Neviem, skus este dat nejaku inu fotku. Lukyn ked by si ho predaval, tak sa ozvi. Upraveno 28. února 2017 uživatelem People
tano Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Odesláno 28. února 2017 Lukyn77: rad se podivam a pivo dame. Luky, vsem se vse nelibi, to vime vsichni tady.Na druhou stranu, kaslat na ty jelimany, ne? Ja dostal taky cocku za izofrane na Monstrech. Ta guma me uchvatila a rozhodne vzhledem jakou dobu ji nosim, to nebyl chvilkovy rozmar. Naopak, velika spokojenost.
JaRooN Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Odesláno 28. února 2017 Pánové, prosím odkaz, kde se dá tato paráda pořídit.
Sergej Vasilijev Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Odesláno 28. února 2017 .....zdrcující kritiky zde samozvaného kráje Jelimána..... Kdo je to, já mám moc dlouhé vedení
Lukyn77 Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Odesláno 28. února 2017 Pánové, prosím odkaz, kde se dá tato paráda pořídit. https://www.watchgecko.com/geckota-solid-mesh.php
M@chino Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Odesláno 28. února 2017 ... já mám kliku, že koncovky k pouzdru naopak u želv nechci. Pro mě tím zaniká to želví pouzdro ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se