pebe Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2020 triko dorazilo, na ruce maloželvy, jako většinu času posledních 2.5 roku
DanHampl Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2020 SARX033 za kormidlem ️Sent from my iPhone using Tapatalk
DanHampl Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2020 TR?Pokud to bylo k mému příspěvku...tak to není TR, ale TMS (Tankmotorschiff).Na této fotce je na palubě vidět nakládací a vykládací potrubí:Sent from my iPhone using Tapatalk
Harwey Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2020 před 7 minutami, DanHampl napsal: Pokud to bylo k mému příspěvku...tak to není TR, ale TMS (Tankmotorschiff). Na této fotce je na palubě vidět nakládací a vykládací potrubí: Sent from my iPhone using Tapatalk to je pekne kade ta rieky vedu?
Americkej Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2020 Dane: No jo, bylo. Já jsem na tý velký, co je tankuješ.
DanHampl Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2020 Dane: No jo, bylo. Já jsem na tý velký, co je tankuješ.Takže kolega? To je super!Teď vozíme minerální oleje, ale skoro 10 let jsme vozili těžký topný olej/mazut pro zámořáky převážně ze Švýcarska/Německa dolu do námořních přístavů.Sent from my iPhone using Tapatalk
DanHampl Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2020 to je pekne kade ta rieky vedu?Jako hlavní tepnu využíváme řeku Rýn od moře (Amsterdam/Rotterdam/Antwerpy) až do Birsfelden ve Švýcarsku kde končí tzv. “velká plavba”. Ale občas se podíváme i na sousedící toky (Mohan, Mosela, Maas nebo německé/holandské plavební kanály). Prakticky jezdíme skoro všude kde se z rozměry 110m x 11.40m vejdeme.Sent from my iPhone using Tapatalk
Americkej Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2020 Taky Seika za kormidlem, jenom z nich není moc vidět.
DanHampl Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2020 Taky Seika za kormidlem, jenom z nich není moc vidět. TAK TO JE VELKÁ PARÁDA !!!To se s naší lodičkou nedá srovnávat. 10 let jsem se plavil na 125x11.40m a teď “jen” 110x11.40m. Řeka holt není moře.Sent from my iPhone using Tapatalk
Americkej Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2020 Na tlačáku jsem kdysi začínal, proto jsem se ptal. Teď už jenom ve slaný.
DanHampl Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2020 Na tlačáku jsem kdysi začínal, proto jsem se ptal. Teď už jenom ve slaný.Tak to je fajn. Ale už vás tam asi moc nebude, viď (na slaný vodě)?Převážná většina od nás vnitrozemských se přesunula do DE/NL/BE. I já byl u ČSPL jen po škole, po vojně jsem šel na zkušenou ven a tady zakotvil napevno.Nechci tu plnit vlákno věcmi mimo hodinové téma (jsem tu nový a nevím je-li to vůbec povoleno), tak ať se ti daří a pěkným hodinkám zdar.P.S.Na fotce opět Horní Rýn a most ve městě Speyer.Sent from my iPhone using Tapatalk
mimes Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2020 tak na takej asi nebudes mat za potreby lodne gulate rotačné okno
Harwey Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2020 před 3 hodinami, DanHampl napsal: Sent from my iPhone using Tapatalk Kludne zaloz svoje vlakno lodno hodinove, urcite budes mat dost navstevnikov:)
Vladar91 Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2020 před 3 hodinami, DanHampl napsal: Tak to je fajn. Ale už vás tam asi moc nebude, viď (na slaný vodě)? Převážná většina od nás vnitrozemských se přesunula do DE/NL/BE. I já byl u ČSPL jen po škole, po vojně jsem šel na zkušenou ven a tady zakotvil napevno. Nechci tu plnit vlákno věcmi mimo hodinové téma (jsem tu nový a nevím je-li to vůbec povoleno), tak ať se ti daří a pěkným hodinkám zdar. P.S.Na fotce opět Horní Rýn a most ve městě Speyer. Sent from my iPhone using Tapatalk Nádhera, taky bych byl za založení vlákna o plavbě. Třeba jestli kolegové nosí na ruce něco spešl.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se