kolky87 Odesláno 6. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2024 BottlecapOdoslané z MI 6 pomocou Tapatalku
Spongebob Odesláno 6. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2024 před 22 minutami, kolky87 napsal: Bottlecap Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Ty tu dlouho nebyly
kolky87 Odesláno 6. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2024 Veľa hodiniek a málo rúk Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku
worel Odesláno 6. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2024 Mám z nich neskutečnou radost. Nejvíc mě baví ta jejich keramická luneta a ta jejich robustnost. A rejnoci taky, nemají chybu.
Kamil.K Odesláno 6. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2024 Jj, jsou parádní, konečně jsi nám je ukázal .
worel Odesláno 6. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2024 To mě povídej. Moc se všem omlouvám, ale trošku jsem bojoval s formátem fotek, abych už sem mohl konečně nějaké fotky dávat. Každopádně už se povedlo Konečně už mohu posílat fotky jeeeee
Jiří Sedlák Odesláno 7. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2024 Skvělá volba, taky je mám, rejnoci jsou super. Ta nová luneta taky, jen občas u bílý zdi hodí takovej blebj odlesk, že je na ní prd vidět, ale zase to její parádní vroubkování je mnohem hezčí než u původních. A hlavně ty hodinky toho vydrží opravdu hodně bez viditelných stop. Pouzdro nemá jedinou hranu, co by šla poškodit a v tom brusu se drobné kontakty s okolím schovají jak nic. Boky můžeš přeleštit beze strachu že si smeteš ostrou hranu, když tam žádná není. jednoduše geniální design. Tyhle hodinky v drsných podmínkách materiálově obstojí i bez kokotin jako je diashield. Půl roku na údržbě vstřikolisů bez ztráty kytičky. Za mě úplně nejlepší tooly. Akorát v zimě trochu studí na ruce, tak teď spinkají v hodinkovnici a čekají na vhodnější počasí nebo bazén.
worel Odesláno 7. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2024 Přesně si to vystihnul. A to vroubkování na lunetě je úplně boží, prostě žádný ořezávátka
Kamil.K Odesláno 7. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2024 A mně se zase líbí více to původní vroubkování , u nového mi vadí že obvodová drážka není uprostřed výšky lunety...
Jiří Sedlák Odesláno 7. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2024 Já dnes takto. Taky skvělé hodinky originálního designu. A hlavně pro mě definitivní začátek chronobundu. SKX byl ještě jenom nákup hodinek které se mi líbily, o tři měsíce později při nákupu Samurajů bylo jasné, že jsem se někde musel nakazit a to jsem ještě nebyl ani registrován tady.
worel Odesláno 7. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2024 No ještě potřebuji do třetice jedny Seika a právě se rozhoduji mezi samuraji nebo suma o kterých se říká, že to jsou SUV mezi hodinkami(někde jsem to četl). Zatím jsem na tom takto.
pebe Odesláno 8. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2024 před 13 hodinami, worel napsal: No ještě potřebuji do třetice jedny Seika a právě se rozhoduji mezi samuraji nebo suma o kterých se říká, že to jsou SUV mezi hodinkami(někde jsem to četl). Zatím jsem na tom takto. Přišetřil bych na bílé Shoguny, ty by tuhle dvojku pěkně doplnily.
bluman Odesláno 8. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2024 On 12/29/2023 at 2:05 PM, killko said: Neskorší Vianočný darček, moje prvé mechanické hodinky. baby snowflake vs baby snowflake 2 (aka frozen)
childe Odesláno 8. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2024 před 46 minutami, bluman napsal: baby snowflake vs baby snowflake 2 (aka frozen) Ta bílá je super
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se