Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 30,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Mám z nich neskutečnou radost. Nejvíc mě baví ta jejich keramická luneta a ta jejich robustnost. A rejnoci taky, nemají chybu.👌🐢

Screenshot_20240106_161751_Gallery.jpg

Odesláno

To mě povídej. Moc se všem omlouvám, ale trošku jsem bojoval s formátem fotek, abych už sem mohl konečně nějaké fotky dávat. Každopádně už se povedlo 🫡👍 Konečně už mohu posílat fotky jeeeee🙏

Odesláno

Skvělá volba, taky je mám, rejnoci jsou super. Ta nová luneta taky, jen občas u bílý zdi hodí takovej blebj odlesk, že je na ní prd vidět, ale zase to její parádní vroubkování je mnohem hezčí než u původních. A hlavně ty hodinky toho vydrží opravdu hodně bez viditelných stop. Pouzdro nemá jedinou hranu, co by šla poškodit a v tom brusu se drobné kontakty s okolím schovají jak nic. Boky můžeš přeleštit beze strachu že si smeteš ostrou hranu, když tam žádná není. 😁 jednoduše geniální design. Tyhle hodinky v drsných podmínkách materiálově obstojí i bez kokotin jako je diashield. Půl roku na údržbě vstřikolisů bez ztráty kytičky. Za mě úplně nejlepší tooly. Akorát v zimě trochu studí na ruce, tak teď spinkají v hodinkovnici a čekají na vhodnější počasí nebo bazén.

Odesláno

Přesně si to vystihnul. A to vroubkování na lunetě je úplně boží, prostě žádný ořezávátka 👌

Odesláno

A mně se zase líbí více to původní vroubkování ,  u nového mi vadí že obvodová drážka není uprostřed výšky lunety...

Odesláno

Já dnes takto. Taky skvělé hodinky originálního designu. A hlavně pro mě definitivní začátek chronobundu. SKX byl ještě jenom nákup hodinek které se mi líbily, o tři měsíce později při nákupu Samurajů bylo jasné, že jsem se někde musel nakazit a to jsem ještě nebyl ani registrován tady.

IMG_20240107_171903.jpg

Odesláno

No ještě potřebuji do třetice jedny Seika a právě se rozhoduji mezi samuraji nebo suma o kterých se říká, že to jsou SUV mezi hodinkami(někde jsem to četl)😅. Zatím jsem na tom takto.🫵

20231018_114909.jpg

Odesláno
před 13 hodinami, worel napsal:

No ještě potřebuji do třetice jedny Seika a právě se rozhoduji mezi samuraji nebo suma o kterých se říká, že to jsou SUV mezi hodinkami(někde jsem to četl)😅. Zatím jsem na tom takto.🫵

20231018_114909.jpg

Přišetřil bych na bílé Shoguny, ty by tuhle dvojku pěkně doplnily.

98042.webp

Odesláno
On 12/29/2023 at 2:05 PM, killko said:

Neskorší Vianočný darček, moje prvé mechanické hodinky. 👶❄️

20231229_125627.jpg

baby snowflake vs baby snowflake 2 (aka frozen)

20240108_104709.thumb.jpg.27cd34856544719f07f670c11a6014dd.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...