nizkotucnytvaroh Odesláno 7. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2024 V 7. 6. 2024 v 4:19, childe napsal: Ta neděle tam je nastavena schválně? Rozšířit Nefunguje rychlopřeklápění, ale už jsem je tak koupil, tak to tak asi má být Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 7. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2024 (upraveno) V 6. 6. 2024 v 13:46, Kamil.K napsal: Rejže je parádní, ale na původním tahu dle mého bez nápadu nejsou,...to si dovolím oponovat. Znám plno jiných hodinek, které jsou podle mě nudné (jedou třeba na módní vlně) a nechápu co na nich kdo vidí (třeba Citizen Tsuyosa ). Každý to holt vidíme jinak, takže smířlivě dodávám...OK Rozšířit No mě prostě oyster a všechno podobný přijde takový nepoddajný, ale to je čistě můj subjektivní problém. U Hamiltonu rozřízli prostřední článek čímž z něj udělali čtyřřadý a docela tomu pomohli. Jinak Ruda samozřejmě nekecal a 6139 už jsou zase se mnou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. června 2024 uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 7. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2024 Dal jsem jim šanci, ta velikost je moc příjemná. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 7. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2024 pracovne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 7. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2024 Páteční Seikoholik Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 8. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2024 Dnes taky 6139 ... když si vezmu tyhle starý fešandy, tak na ně furt čumim a lidé se mě pak ptají jestli někam spěchám Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 8. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2024 @dykmore ty pandy mají něco do sebe @bluman pro práci s těžkými nástroji jsou ideální lehké hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 8. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2024 V 8. 6. 2024 v 8:54, childe napsal: @bluman pro práci s těžkými nástroji jsou ideální lehké hodinky Rozšířit jj, ten titan je lahky jak pierko, najpohodlnejsie hodinky, co mam . Niekedy si vravim, ci to nie je az moc lahke, seriozne hodinky by predsa mali mat nejaku tu vahu, aby clovek citil, ze ma nieco poriadne na ruke . Ale tak zas tieto nie su az tak seriozne Na pracu idealne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 8. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2024 aktuálne Alpinist Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 8. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Také Alpinist, od koupě mi nejdou sundat z ruky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 8. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2024 Čekání na oběd Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 8. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2024 V 8. 6. 2024 v 11:50, DavidLC napsal: Čekání na oběd Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rozšířit Skvělý hodinky máš! Já teda taky konzervy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 8. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2024 (upraveno) oba máte pěkná MMka Upraveno 8. června 2024 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 8. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2024 V 8. 6. 2024 v 12:54, villain83 napsal: Skvělý hodinky máš! Já teda taky konzervy. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rozšířit Nápodobně , až z teď jsem si všimnul toho chandelu u lunety ... jdu je čistit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 8. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2024 V 8. 6. 2024 v 13:01, p3k napsal: oba máte pěkná MMka Rozšířit Díky, tyhle baterky, co má David, jsou fakt super, kdysi jsem je chtěl pořídit do trojky k Emperorům a 7549... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 8. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2024 Nabijame solarky na ihrisku ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 8. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2024 V 8. 6. 2024 v 13:16, villain83 napsal: Díky, tyhle baterky, co má David, jsou fakt super, kdysi jsem je chtěl pořídit do trojky k Emperorům a 7549... Rozšířit taky jsem nad nimi uvažoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matyw Odesláno 9. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2024 Pracovní sobota s SKX Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 9. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2024 Pracovní neděle se SSC Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 9. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Stále stejně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se