Kamil.K Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července ... jj, je to kvůli tomu co píšeš, pěkné hodinky to kazí (u želv to ještě jde, ale u některých dražších ProSpex potápek je lumi vtlačena až do armováku - a to je hnus, velebnosti!). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července před 21 hodinami, kolky87 napsal: Od kúpy miestneho člena, stále natočené. A stále neprestali baviť Trošku jiný model, ale také tak. Od koupě tady jsou na ruce téměř pořád... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července Želva suchozemská v lese Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července (upraveno) Osobně suchozemský želvy moc nechápu. Stejně to má 20bar, tak tomu mohli dát diver lunetu. Ale to už by si konkurovali modelu Slim turtle. Já osobně bych jim totiž dvojnásobek za 6r35 nedal. Jo kdybych toho neměl plnou kabelu, tak bych je teď koupil. V Helveti na tahu pod 11. Takže už je asi chápu. https://www.helveti.cz/seiko-prospex-tortoise-srph17k1?gad_source=1&gclid=CjwKCAjw1920BhA3EiwAJT3lSZtoGwmAS6koLjizsLWUQWhqZ8QPNE0MQT5n-dfAcgLFizlqHhjolBoCXQEQAvD_BwE Upraveno 17. července uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července Pořád pěkný šajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 17. července Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července Lacifere, ty máš ruku v sádře? Tvoji pravou ruku s hodinkami jsme asi nikdy neviděli. Nebo už nemoc postoupila tak daleko, že na jedné ruce želva mořská a na druhé suchozemská? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 18. července Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července Jirko je to téměř přesně ta varianta B, máš postřeh jak Columbo. Oznámení že suchozemská čeká v zásilkovně mi přišlo při jízdě na kole do lesa na levačce z G-SHOCKama, takže jsem je vyzvedl a rovnou provětral na pravačce. Nyní je již svět zase v pořádku, takže jsou na levačce, na tahu a těší se do práce . Jinak je to opět úlovek z bazoše, ne že bych je nutně potřeboval, ale chtěl jsem si ověřit na vlastní ruce že jsou hnusný, jak se o nich povídá a musím konstatovat že opak je pravdou a u mě dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 18. července Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července Hele a to pouzdro je stejný s nějakejma dalšíma želvama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 18. července Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července Myslím že pouzdro je totožný s klasickejma želvama jen zmenšený z 45mm na 42,5mm, na výšku mají jen 11,5mm oproti klasickým 13,2 což je na ruce pohodička, lumi je modrá a svítí míň intenzivně než velký ségry, luneta se otáčí oběma směry bez klikání a jde tak akorát ztuha, Seiko logo není jen natištěný na cifru ale pěkně ve třidéčku a safírek taky potěší. Toť první dojmy 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 18. července Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července Dneska poprvé na novém řemení 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 18. července Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července Dnes žlta sekundofka 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 18. července Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 19. července Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července Já dnes se zlatou vteřinovkou. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 20. července Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července Psychedelic turtle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 20. července Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července Úplně jak první alba Pink Floyd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzinn Odesláno 22. července Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července Ahoj, toto jsou mé první automaty. Jsem z nich úplně hotový. Původně jsem si šel pro modré King Suma ale jak sem je porovnával s želvama …. bylo rozhodnuto během chvíle. Neskutečně se mi ten krunýř líbí. A k tomu pepsi luneta 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 22. července Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července Vítej na CHMG, dobrá volba. Také jsem začínal na želvách a do dnes jsou to jedny z mých nejoblíbenějších hodinek. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 22. července Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července @honzinn PADIny su naj zelvy za mna. Dobry start Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 22. července Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července Souhlas želvy jsou Good Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzinn Odesláno 22. července Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července Ahoj, díky za přivítání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se