Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

... jj, je to kvůli tomu co píšeš, pěkné hodinky to kazí (u želv to ještě jde, ale u některých dražších ProSpex potápek je lumi vtlačena až do armováku - a to je hnus, velebnosti!).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Osobně suchozemský želvy moc nechápu. Stejně to má 20bar, tak tomu mohli dát diver lunetu. Ale to už by si konkurovali modelu Slim turtle. Já osobně bych jim totiž dvojnásobek za 6r35 nedal.

Jo kdybych toho neměl plnou kabelu, tak bych je teď koupil. V Helveti na tahu pod 11. Takže už je asi chápu.

https://www.helveti.cz/seiko-prospex-tortoise-srph17k1?gad_source=1&gclid=CjwKCAjw1920BhA3EiwAJT3lSZtoGwmAS6koLjizsLWUQWhqZ8QPNE0MQT5n-dfAcgLFizlqHhjolBoCXQEQAvD_BwE

Upraveno uživatelem Jiří Sedlák
Odkaz ke komentáři

Jirko je to téměř přesně ta varianta B, máš postřeh jak Columbo😉. Oznámení že suchozemská 🐢 čeká v zásilkovně mi přišlo při jízdě na kole do lesa na levačce z G-SHOCKama, takže jsem je vyzvedl a rovnou provětral na pravačce. Nyní je již svět zase v pořádku, takže jsou na levačce, na tahu a těší se do práce 😁. Jinak je to opět úlovek z bazoše, ne že bych je nutně potřeboval, ale chtěl jsem si ověřit na vlastní ruce že jsou hnusný, jak se o nich povídá a musím konstatovat že opak je pravdou a u mě dobrý

_20240718_054447.JPG

Odkaz ke komentáři

Myslím že pouzdro je totožný s klasickejma želvama jen zmenšený z 45mm na 42,5mm, na výšku mají jen 11,5mm oproti klasickým 13,2 což je na ruce pohodička, lumi je modrá a  svítí míň intenzivně než velký ségry, luneta se otáčí oběma směry bez klikání a jde tak akorát ztuha, Seiko logo není jen natištěný na cifru ale pěkně ve třidéčku a safírek taky potěší. Toť první dojmy 😉

_20240718_085842.JPG

• Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...