chief Odesláno 27. července Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července Včera po náročné dovolenkové šichtě RESET Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 28. července Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července Které vystřídají na ruce Pogue? To je dilema, všechny jsou super. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 28. července Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července Drákula 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 28. července Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července A ty ostatní budu nosit kdy? Do práce to vyhrály želvy, protože jim nejde tak snadno ublížit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladvach Odesláno 29. července Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července Ledovec a Ostravar 12 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 30. července Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července Jsem se teď díval, že už se přestaly prodavat ještě, ze je mam. Tunaky za me nejvic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 30. července Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července Po několika letech očumování fotek se mi je povedlo konečně vidět naživo. A rovnou i koupit. Pro mě top v kategorii low end seiko. Absolutní pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 30. července Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července Foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 30. července Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července před 1 hodinou, Vladar91 napsal: Po několika letech očumování fotek se mi je povedlo konečně vidět naživo. A rovnou i koupit. Pro mě top v kategorii low end seiko. Absolutní pecka. Tyhle pily po dlouhé době shánění pořídil před pár týdny Fero, neříkej, že se jich tak rychle zbavil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 30. července Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července Seiko Landmaster Summiter 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 30. července Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července Landaky inak 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franklin Odesláno 30. července Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 30. července Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července před 9 hodinami, lucid napsal: Tyhle pily po dlouhé době shánění pořídil před pár týdny Fero, neříkej, že se jich tak rychle zbavil Nebudu to komentovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července Dnes 5 Dresskx 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července Poslední 3 dny furt, jsem se zase do nich zamiloval, orazítkoval s nima pár věcí, aniž by to bylo na nich znát. A nějak je nemůžu sundat z ruky. O monstra se prostě pořád moc bojím, ty jsou prakticky nový. Prostě Tool na druhou a přitom veselý letní hodinky. Krásné modrý, krásně čitelný skvěle odolný, dostatečně přesný a ta spousta mikrozáseků se v tom designu ztratí a vylezou až při detailním zkoumání. Schválně vidíte někdo nějakej? Jedna fotka na slunci, jedna ve stínu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července Níc nevidím jen parádní želvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července Jako na fotce je vidět fakt prd, jenom na tý jedny razítko v brusu na nožce na 5. hodině, ale luneta všechny svoje záseky na fotce úplně schovala. To tam jsou 3 nebo 4 určitě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 1. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna To je dost žes nás taky vyvez dědku 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 2. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna Skvělé SKX013 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 2. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se