Vladar91 Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu před 22 hodinami, financ napsal: Dvoje mám já, jedny Jirka, Sashator je taky ještě má. Myslím že víc Na srazu byly 3 kusy, 2 kusy jsou prý na islandu a financ ted koupil 2 kusy. Podle mě teda 7 ks (což je teda hodně na počet obyvatel fóra ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu Docela jo, ale sklo mám už neorigo vypouklej safír a spousta vlasečnic, prostě stav nošenejch, ty tvé jsou jak že škatulky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu Globus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu Paradne mate tie Sagarmathy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 11. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu Na mých je jedna na lunetě u 30, vidět je jen z pár úhlů. Na fotce trochu jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 12. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 12. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lidoma Odesláno 12. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu Vary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 12. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu Pila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 13. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 13. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosti123 Odesláno 13. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno čtvrtek v 09:30 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 09:30 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno čtvrtek v 15:03 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 15:03 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno čtvrtek v 15:56 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 15:56 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno pátek v 08:55 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 08:55 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno pátek v 12:46 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 12:46 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno pátek v 13:15 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 13:15 prave mi dorazilo nieco trochu podobne 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno pátek v 13:17 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 13:17 tvl, tiez toho nemas malo:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno pátek v 14:01 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 14:01 4 minutes ago, Harwey said: tvl, tiez toho nemas malo:) nj, co-to sa nazbieralo, odkedy ma tato nemoc postihla . Sam mam pocit, ze je toho uz prilis, ze by bolo dobre to trochu zredukovat. Tak uz vyberam, co dat do predaja, co sa uz nedostava na ruku.. Treba predsa urobit miesto novym kuskom . Ale seriozne dajvery mi este chybali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se