Stodic Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února To sluníčko po ránu tak krásně svítí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února před 30 minutami, Stodic napsal: To sluníčko po ránu tak krásně svítí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ten perlon jim sedne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února Diky..jako jo, musim říct, že tenhle perlon je fakt bezvadnej a hlavne naživo úžasné sedí k cifru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února V 8. 2. 2025 v 13:11, Pivas napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jsou perfektní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matyw Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek123 Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 7017-6020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února Nějak mě to v novém roce bere a opět jsem neodolal "výhodné" nabídce. A ten nápis na obálce faktury mě mile potěšil! Taková maličkost, ale dokáže to zahřát u srdíčka! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února A jede se do Beskyd Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února Dnes kladiva! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února @OndraPod - Díky @Stodic - Super jsou mel jsem je možnost chvilku ponosit a fakt dobry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února Sagarmatha Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února před 2 hodinami, Pivas napsal: @OndraPod - Díky @Stodic - Super jsou mel jsem je možnost chvilku ponosit a fakt dobry. No sám jsem zvědavej, jak se budou nosit?! Na bílé ciferníky zatím nejsem, ale na tomhle mě zaujala ta úžasná čitelnost a jednoduchost a datum na 4.30 mě nějak neuráží. No a samozřejmě ta příjemná velikost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února V 11. 2. 2025 v 18:03, radek123 napsal: 7017-6020 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. před 5 hodinami, špelda66 napsal: Sagarmatha Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tohle by se mi taky líbilo... Oboje skvělý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února Tieto hodinky proste bavia.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února Je vidno, že i na koženém řemenu vypadají skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daffounek Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února Trocha Seiko historie. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se