Tezafishing Odesláno 22. března Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března Na výletě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 23. března Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 23. března Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března Navigator Timer z 1972 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 24. března Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března a tyhle želvy už mám na furt! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 25. března Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 40mm psychologicky jsou to menší hodinky.. i když maj oficiálně přes 42mm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 25. března Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března Na řemenu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 25. března Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března (upraveno) Prave dorazila zasielka z Japonska.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. som nadseny, JDM za tasku hrusiek, keby nad 6 dali este "GS", vobec by som sa tomu nedivil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. března uživatelem bluman 9 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 25. března Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března před 3 hodinami, bluman napsal: Prave dorazila zasielka z Japonska.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. som nadseny, JDM za tasku hrusiek, keby nad 6 dali este "GS", vobec by som sa tomu nedivil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. krása 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 26. března Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 26. března Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března (upraveno) před 21 hodinami, kaktusář napsal: 40mm psychologicky jsou to menší hodinky.. i když maj oficiálně přes 42mm aka je to refencia? to su Willardy? diky za info. Upraveno 26. března uživatelem Roman-ZA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 26. března Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března před 49 minutami, Roman-ZA napsal: aka je to refencia? to su Willardy? diky za info. jojo, SPB183J1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 26. března Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března kurna, kvoli tomu 42mm rozmeru som ich nevzal ... to su motaci, co to tam uvadzaju za cifry? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 26. března Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března před 1 hodinou, Roman-ZA napsal: kurna, kvoli tomu 42mm rozmeru som ich nevzal ... to su motaci, co to tam uvadzaju za cifry? Řekl bych, že 40,..mm naměřila šuplera na lunetě a pouzdro samo je 42,... mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 26. března Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března Před hodinou, Kamil.K napsal: Řekl bych, že 40,..mm naměřila šuplera na lunetě a pouzdro samo je 42,... mm. je to tak a tak jsem i svůj příspěvek myslel.. psychologicky ten rozměr dělá luneta... celé pouzdro je větší.. proto má smysl pořizovat si želvy, ha ha... jsou vždy menší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 26. března Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března každopádně je třeba si je vyzkoušet v reálu.. já si tydle želvy zkoušel v helveti před rokem a od té doby po nich šilhám - protože jsem tehdy zjistil, jak jsou příjemně malé na mou malou ruku.. no a když ted ceny spadly, tak jsem kupoval na jistotu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno středa v 18:32 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 18:32 (upraveno) Tyto Tvé jsou parádní, já mám "jen" klasické a jsem pořád nadšen z tvarování jejich pouzdra perfektně sednouciho na zápěstí. Na rozdíl třeba od samurajů (které jsem nadšeně koupil, vůbec nenosil- na ruce se mi nelíbily, a tak jsem je tady, jako funglovky, prodal. Upraveno středa v 18:40 uživatelem Kamil.K 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno středa v 19:31 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 19:31 na krokousovi taky dobry Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno středa v 20:41 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 20:41 Moje dnešní večerní obměna. I v noci člověk potřebuje vědět kolik je hodin. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarolLopkar Odesláno středa v 21:36 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 21:36 Tak dnes som 1. krát nosil SRPD21J1 - Želvy Save the Ocean Prospex. Mám pocit že sú trochu veľké na moju ruku, no asi to pôjde unosiť Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno čtvrtek v 07:26 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 07:26 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se