Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 30,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Tyhle kinetic jsem měl kdysi dávno vyhlídnutý, dlouho jsem na ně koukal, ale pořád mě tak nějak odrazoval titan a integrovaný tah. Ale když je teď vidím po takový době, pořád mají to svoje kouzlo. Pokud se nepletu a jsou vážně titanový, zeptám se, jak jsi na tom s ťukancema? Takhle vypadají v podstatě netknutý.

Upraveno uživatelem Jajar
Odesláno
V 22. 10. 2025 v 17:34, Jajar napsal:

Tyhle kinetic jsem měl kdysi dávno vyhlídnutý, dlouho jsem na ně koukal, ale pořád mě tak nějak odrazoval titan a integrovaný tah. Ale když je teď vidím po takový době, pořád mají to svoje kouzlo. Pokud se nepletu a jsou vážně titanový, zeptám se, jak jsi na tom s ťukancema? Takhle vypadají v podstatě netknutý.

Hele, asi takhle. Nosím je velice sporadicky, hlavně jako oblekovky. Nejvíc škrábanců má ta leštěná luneta. Na pouzdru je sem tam něco. Ale ťukanec neštěstí žádnej. Titan jako takovej není moc odolnej proti poškrábání ani proti ťukancúm. Dělám v práci na leteckejch motorech kde jsou z titanu dělané lopatky. Hlavni vyhodou titanu je jeho lehká hmotnost, pevnost a teplotní odolnost.

Odesláno
před 2 hodinami, kolky87 napsal:

Alpini7de0ee65a5cc2f617320ac340eafa73b.jpg

Krasna fotka chameleonu, presne tyhle barvy na slunicku dělaj👍

• Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...