Jajar Odesláno 22. října Nahlásit Odesláno 22. října (upraveno) Tyhle kinetic jsem měl kdysi dávno vyhlídnutý, dlouho jsem na ně koukal, ale pořád mě tak nějak odrazoval titan a integrovaný tah. Ale když je teď vidím po takový době, pořád mají to svoje kouzlo. Pokud se nepletu a jsou vážně titanový, zeptám se, jak jsi na tom s ťukancema? Takhle vypadají v podstatě netknutý. Upraveno 22. října uživatelem Jajar
soldier Odesláno 23. října Nahlásit Odesláno 23. října V 22. 10. 2025 v 17:34, Jajar napsal: Tyhle kinetic jsem měl kdysi dávno vyhlídnutý, dlouho jsem na ně koukal, ale pořád mě tak nějak odrazoval titan a integrovaný tah. Ale když je teď vidím po takový době, pořád mají to svoje kouzlo. Pokud se nepletu a jsou vážně titanový, zeptám se, jak jsi na tom s ťukancema? Takhle vypadají v podstatě netknutý. Hele, asi takhle. Nosím je velice sporadicky, hlavně jako oblekovky. Nejvíc škrábanců má ta leštěná luneta. Na pouzdru je sem tam něco. Ale ťukanec neštěstí žádnej. Titan jako takovej není moc odolnej proti poškrábání ani proti ťukancúm. Dělám v práci na leteckejch motorech kde jsou z titanu dělané lopatky. Hlavni vyhodou titanu je jeho lehká hmotnost, pevnost a teplotní odolnost.
Arthur N. Odesláno 31. října Nahlásit Odesláno 31. října před 2 hodinami, kolky87 napsal: Alpini Krasna fotka chameleonu, presne tyhle barvy na slunicku dělaj 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se