Arthur N. Odesláno 22. listopadu Nahlásit Odesláno 22. listopadu před 9 hodinami, salámek napsal: Asi před hodinou jsem je vyzvedl z lázní Onyx. zamackl jsem slzu, tyhle SKX013 jsem v praveku taky rad nosil
Delapancha Odesláno 24. listopadu Nahlásit Odesláno 24. listopadu Jak se nosí na gume teď v zimě? Já nákup odkládám až před léto, si ji spojuju spíš s koupáním. Jak se vleze pod rukáv? Zase nehrozí, že by studila, že?
childe Odesláno 24. listopadu Nahlásit Odesláno 24. listopadu "Plecháček" působí studeně tak jsem vytáhl nato 1
Zlý vlk Odesláno 24. listopadu Nahlásit Odesláno 24. listopadu před 4 hodinami, Delapancha napsal: Jak se nosí na gume teď v zimě? Já nákup odkládám až před léto, si ji spojuju spíš s koupáním. Jak se vleze pod rukáv? Zase nehrozí, že by studila, že? Díky za optání. Nosím potápky celoročně, jiný typ hodinek skoro ani nemám. A ze všeho nejvíc jsem si nakonec oblíbil gumu. Na ocelovém náramku bývají těžké a nepohodlné, na hadru moc trčí a zlobí pod dlouhým rukávem, teď v zimě na cestu z bazénu je mokrý hadr ideální věc. Takže střídám různé gumy, z nichž ta originální je nejhorší (chytá prach a plechové poutko se furt povoluje). Obecně tyhle hodinky jsou na převlíkání skvělý, sluší jim všechno možný a tak se to dá střídat podle nálady. 4
Delapancha Odesláno 24. listopadu Nahlásit Odesláno 24. listopadu před 6 hodinami, Zlý vlk napsal: Díky za optání. Nosím potápky celoročně... Já děkuji za odpověď. Mě tahy nevadí, spíš naopak. Ale tu gumu, jakože z kaučuku, mám v plánu. Uvidíme. Třeba až ji seženu, tu kterou chci (waffle šedá), možná tah zůstane v šuplíku... Po těch letech už mě zběsilé přezouvání tahů, řemenů atd. tolik nebaví, spohodlněl sem . Když mi něco sedí, vzhledem i na ruce, moc to pak už neměním. Nata, zulu, ty jsem asi úplně zavrhl. U těhle tenkých želv to navíc degraduje jejich výšku či nízkost.
Jiří Sedlák Odesláno 25. listopadu Nahlásit Odesláno 25. listopadu Ta černá waffle je stejně nejlepší. 1
kaktusář Odesláno 28. listopadu Nahlásit Odesláno 28. listopadu nedávno jsem si zkoušel rlx a říkal jsem si, jak mám rád ten takovej oblej lasturovitej pocit z boku a to byl taky jeden z důvodů, proč jsem si pořídil Seiko SPB063J1 Presage Karesansui, ony ty hodinky strašně dobře drží na ruce na fotce je moje ruka s rlx, není to kradená fotka z netu je docela zajímavé, že kovotah je vpodstatě identický s kovotahem GS: což je možná špatná vizitka pro GS, ale výborná pro presage, ha ha. tah je velmi pohodlný a nemám s ním problém. zatím dělaj 5vteřin do plusu a kvalita je srovnatelná s GS, oproti GS jsou úplně zadarmo, na ihodinářství za 14900kč. no - nekup to tady jsem vypsal důvody, proč jsem do nich šel: 1
Jiří Sedlák Odesláno 29. listopadu Nahlásit Odesláno 29. listopadu Je vidět, že máš vkus, zkoušel sis ty jediné správné rolády. Já dnes ty nejvíc pětky. Nebo nejvíc pětek? 3
kaktusář Odesláno 29. listopadu Nahlásit Odesláno 29. listopadu před 4 hodinami, Jiří Sedlák napsal: ty jediné správné rolády. ha ha, no je pravda, že tyhle mě berou asi nejvíc ale zároveň je taky pravda, že se to nějak sešlo a bylo to dílem náhody, nicméně je mám nejraději
kaktusář Odesláno 29. listopadu Nahlásit Odesláno 29. listopadu před 4 hodinami, Jiří Sedlák napsal: ty nejvíc pětky. jsou parádní... dycky žasnu, jak dokonalé ty pětky jsou a že nemá smysl vlastně sbírat nic jiného dokonalé tvary pouzder i nápadité číselníky a dycky to na mě vlastně působí originálně - i když to jsou občas inspirace - ale člověk na první pohled pozná, že je to seiko
Zlý vlk Odesláno 30. listopadu Nahlásit Odesláno 30. listopadu Dnes jsou to dva měsíce, co sem je nesundal z ruky. 4
Jiří Sedlák Odesláno 30. listopadu Nahlásit Odesláno 30. listopadu před 19 hodinami, kaktusář napsal: jsou parádní... dycky žasnu, jak dokonalé ty pětky jsou a že nemá smysl vlastně sbírat nic jiného dokonalé tvary pouzder i nápadité číselníky a dycky to na mě vlastně působí originálně - i když to jsou občas inspirace - ale člověk na první pohled pozná, že je to seiko Jo, jak se teď netopím v penězích, tak mě napadlo, že bych si k Vánocům pořídil další klasický pětky. Nebo pěknej řemen v 19mm nebo uncle na SNXS a k němu navíc koncovky na SNK. President nebo jubilee nebo pro každý jeden... Prostě pětky dostanou bráchu nebo aspoň oblečky. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se