AKUC Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července turtle SRPD Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
pebe Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července před 2 hodinami, LordSpar napsal: To jsou cerna monstra? Moc pekne nafocene potapky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sent from my iPhone using Tapatalk To jsou modré miniželvy, SRPC39
Lacifer Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9
Spongebob Odesláno 25. července Nahlásit Odesláno 25. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8
junior300 Odesláno 25. července Nahlásit Odesláno 25. července před 20 hodinami, pebe napsal: Na Lipně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Parada, uz som ta tu s nimi dlho nevidel. Tie tvoje mini modraky su za mna naj . 1
matyw Odesláno 25. července Nahlásit Odesláno 25. července 5ky alias mořský ježek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
DavidLC Odesláno 25. července Nahlásit Odesláno 25. července Blíž k domovině... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
Roman-ZA Odesláno 26. července Nahlásit Odesláno 26. července SPORT 5 L.E. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
LordSpar Odesláno 27. července Nahlásit Odesláno 27. července V 24. 7. 2026 v 19:02, pebe napsal: To jsou modré miniželvy, SRPC39 Tak to bych někdy chtěl vyzkoušet na ruce
pebe Odesláno 27. července Nahlásit Odesláno 27. července V 25. 7. 2026 v 12:57, junior300 napsal: Parada, uz som ta tu s nimi dlho nevidel. Tie tvoje mini modraky su za mna naj . děkuju, měl jsem chvíli pauzu se sporttesterem na ruce, ale čím jsem starší, tím víc mě ty moderní věci štvou... ještě jedna z pláže Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 7
Jajar Odesláno 28. července Nahlásit Odesláno 28. července Dnes na tahu. Člověk roupama neví, na čem by to nosil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Beamy Odesláno 28. července Nahlásit Odesláno 28. července Když jsem zjistil, že Geronimo prodává z mého ročníku narození, hned jsem po nich šáhnul.Ale pujdou na kůži. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Jiří Sedlák Odesláno 28. července Nahlásit Odesláno 28. července Na kůži ne. Kup gumu originál DAL1BP.
LordSpar Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července Dnes oranzova a vcera jsem ten remen testoval na prehrade a obstal perfektne :-) Sent from my iPhone using Tapatalk 4
Beamy Odesláno 29. července Nahlásit Odesláno 29. července (upraveno) před 18 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Na kůži ne. Kup gumu originál DAL1BP. JJ bylo by to "nejpřirozenější", ale gumu nemám rád, ocel jakž takž a nejraději kůži případně titan. Nechal bych si tam i ten Jubilee hodí se, ale je mi malý. Takže voděodolná "retro" kůže. Upraveno 29. července uživatelem Beamy
ProF3T Odesláno 30. července Nahlásit Odesláno 30. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
kaktusář Odesláno 30. července Nahlásit Odesláno 30. července lom čenkov, třešť Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
kaktusář Odesláno 30. července Nahlásit Odesláno 30. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pebe Odesláno 30. července Nahlásit Odesláno 30. července na ruce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
Beamy Odesláno 31. července Nahlásit Odesláno 31. července V 29. 7. 2026 v 14:17, Beamy napsal: JJ bylo by to "nejpřirozenější", ale gumu nemám rád, ocel jakž takž a nejraději kůži případně titan. Nechal bych si tam i ten Jubilee hodí se, ale je mi malý. Takže voděodolná "retro" kůže. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se