sashator Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 To víš, já si kupuju hodinky ne podle toho jak vypadají na ruce, ale hlavně jak vypadají na fotkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 29. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 A 3 dolezita vec je aby ich nemal takmer nikto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 Pekny, nosis ty vubec jeste neco jineho nebo uz jsi vse prodal? To víš, já si kupuju hodinky ne podle toho jak vypadají na ruce, ale hlavně jak vypadají na fotkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 Neblázni, mně by jedny nestačily! Ale je pravda, že teď se moc na ruku ostatní nepodívaj...ale u nových hodinek to já mám koneckonců vždycky tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejc Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 U nás se dneska bude jezdit na saních. Rychle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 (upraveno) strejc: Wow!!! Tak tohle je super kombo!!! Upraveno 30. prosince 2014 uživatelem VitekB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejc Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 VitekB: díky, někdy to zkusím nafotit pořádně a přidám to do SARX vlákna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Včera a dnes helmičky: sashator: nemůžu najít vhodná superlativa, tak jen sedím, sjíždím fotky tvých sněženek a suše konstatuji: nádhera.A samozřejmě gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvecer Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 SEIKO 7a28-7040, ale jen do konce roku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Tak se poslusne hlasim mezi Seikare. Mel jsem kdysi Alba Riki Watanebe, ale to se nepocita. Pro rodinu uz jsem nakoupil troje Seiko petky. Ted jsem si udelal radost ja. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 SEIKO 7a28-7040, ale jen do konce roku A cifernicek by nebol? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 A cifernicek by nebol? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/14040-co-m%C3%A1te-pr%C3%A1v%C4%9B-na-ruce/page-3481 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 (upraveno) to deli spravodlivo medzi vlakna pozeram.. Upraveno 31. prosince 2014 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvecer Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 A cifernicek by nebol? Dnešní ciferníček je zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejc Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Dneska je takovej šedivej den. A já myslím, že je to pěkná barva... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 (upraveno) +1, pro ty šedivky** Upraveno 31. prosince 2014 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarosRy Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2015 Dneska je takovej šedivej den. A já myslím, že je to pěkná barva...Si lavak? Ci zvyk na pravu ruku? Ja som par krat skusil dat hodinky na pravu ruku, ale mal som pocit ako keby som mal pisat diktat lavou A sedivky su paradne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarosRy Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2015 Mimochodom vedel by mi niekto znaly povedat obchodny nazov mojich Seiko hodiniek ? Na internete sa mi podarilo najst len ich strieborne prevedenie.Gustooo Vitaj na fore...dufam, ze uhadnes kto ti pise Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2015 Dnešní ciferníček je zde Prosím označení modelu. Tyhle si musim pořídit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2015 Prosím označení modelu. Tyhle si musim pořídit.Tak to ti preju hodne zdaru,tyhle stary kvarcky se shani uz dost ztuha:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se