kolky87 Odesláno 24. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2022 KingSamurai shu iro a naše zvyky Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrais Odesláno 24. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2022 Ty jsou paradni. Hned bych ty “papriky” pridal do hrnce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 24. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2022 Před hodinou, kolky87 napsal: KingSamurai shu iro a naše zvyky Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Hodně pěkný samuraje, s těma se dílo určitě podaří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 24. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2022 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 To už by bylo na mě trochu moc, chtěl bych je vidět na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 Přehodil jsem řemen aby to trochu ladilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 Co je to za model? Nebo nějaký mod? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrais Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 před 6 minutami, Jiří Sedlák napsal: Co je to za model? Nebo nějaký mod? myslím že SLA055. Taky jsem o nich hodně přemýšlel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 Jo, to je ta věc za 125 tak proto je neznám, tak vysoko ani nekoukám. A když už tak bych radši MM300. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 Ne, to není ta věc za 125, doporučuju si občas něco dohledat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 (upraveno) Před hodinou, Jiří Sedlák napsal: Co je to za model? Nebo nějaký mod? Seiko SLA055, chybí mi na nich snad jen ten tah, jinak pro mě dokonalé potápky. MM300 se mi vždycky líbily, ale pouzdro velikostně na moje zápěstí nesedí. Upraveno 25. prosince 2022 uživatelem Waya03 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 před 34 minutami, špelda66 napsal: Ne, to není ta věc za 125, doporučuju si občas něco dohledat.... Občas bych si mohl něco dohledat, kaju se, skutečně je prodejní cena té věci 125 ...., žil jsem v domnění, že max. 4000$ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 Jo, časy se mění a ceny taky. Ale 4000USD není tak nereálné vzhledem k tomu že 125 je tady v Čechách - vzpomněl jsem si na Pupendo a úplně se mi zachtělo napsat tady v prdeli. Tady máme nejen hodinky snad nejdražší na světě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrais Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 před 18 minutami, Jiří Sedlák napsal: Jo, časy se mění a ceny taky. Ale 4000USD není tak nereálné vzhledem k tomu že 125 je tady v Čechách - vzpomněl jsem si na Pupendo a úplně se mi zachtělo napsat tady v prdeli. Tady máme nejen hodinky snad nejdražší na světě. jsme tady v hrozný díře, jen zřídka spojené s okolní civilizací kloudnou silnicí a podle toho tady vypadá všechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 26. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidak Odesláno 26. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2022 Dnes nabyté, od místního člena Spoka, díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2022 Naomi Uemura. Za 7 dní +8 sekund. Zatím s přehledem nejpřesnější hodinky v mé hodinkovnici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchkrist20 Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2022 Ztratil je někdo odsud? https://www.lovecpokladu.cz/artefakty/nalez/od-rybnika-s-usmevem-nejvic-304264/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 28. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2022 Pak si kup strapcode. Povolil ve sponě. Mě se ty jejich spony už podle fotek nikdy nelíbily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se