Kalisport Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 Točím 3-4 kousky, ale tyhle jsou na ruce nejčastěji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 (upraveno) Taky točím 3 až 4 a třeba na samurajích na alu lunetě mám jednu tečku o které vím jen já. Na SKX jeden škrábanec, ale ale ta vložka je v tom místě trochu blbě nalepená - zároveň a ne zapadlá. Vostoky sbírají škrábance na skle zvesela a vidět to skoro není Upraveno 31. prosince 2022 uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 Minulý rok jsem na Silvestra betonoval patky ke skleníku, letos snad ještě tepleji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 před 3 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Moc pěkný monstra, tě černá na lunetě drží dobře? Já dnes sváteční pětky, letos po docela nákladné GO. Musel jsem koupit jedny navíc, můj ciferník byl dost jetej. Teď mám dvoje, druhy s horším ciferníkem, neservisovaným ale slušně jdoucím strojkem, poškrábáním sklem a neorigo tahem. Takový do lesa. A můžu chodit jak Maradona. A proč tolik péče o obyčejný pětky? Dostal jsem je před více než 20 lety od babičky k maturitě. Příběh mají, to je NEJ, proto si investici zaslouží, dobře děláš. Jsou pěkné, ať dělají radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čajíček Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 Před hodinou, DavidLC napsal: Příběh mají, to je NEJ, proto si investici zaslouží, dobře děláš. Jsou pěkné, ať dělají radost Jo, taky už byly dvakrát po smrti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrais Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 (upraveno) před 5 hodinami, Waya03 napsal: Minulý rok jsem na Silvestra betonoval patky ke skleníku, letos snad ještě tepleji Asi nejhezci hodinky co jsem mel kdy na ruce. Moc ti je preju a v dobrem zavidim. Upraveno 31. prosince 2022 uživatelem Ondrais Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 @Ondraisdíky, nemůžu si je vynachválit! Taky přesnost je parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Petr Jehla Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 Dnes Pohlreichovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver111 Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 Pepsi turtle ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sprite Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 Jedny vintage, které se mi podařilo získat Bude potřeba minimálně vyměnit sklíčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrais Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 Dnes jdeme ven v tehle sestave ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrais Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 Idealni cas na fotku :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 Ty jsou krásné, i ten index bych jim odpustil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrais Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 před 3 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Ty jsou krásné, i ten index bych jim odpustil. Je mi jich lito nosit, jsou az moc hezky. Hledam nejaky otloukanky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 Jojo otloukánky používám SKX, koupil jsem docela jetý a Vostok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrais Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 před 14 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Jojo otloukánky používám SKX, koupil jsem docela jetý a Vostok. Taky bych je rad sehnal, konkretne ty SKX, coz je dnes uz trochu problem, nebo alespon za cenu za jakou to bylo driv. Ty dnesni 5KX ja nemuzu v jedinem jejich pripade vubec vystat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 (upraveno) Já je koupil asi za 3600 na Aukru minulý rok. Dneska se vyšplhají tak o litr až tři výš, připočítej 2000 za servis. Nebo nové cca 15k když je seženeš. Upraveno 3. ledna 2023 uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 (upraveno) Já bych se na otloukánky vykašlal. Wrist time je omezená veličina, proč nosit nějaký low-cost a neužívat si to co tě opravdu baví? Včera jsem jim spíchnul nový řemen. Upraveno 3. ledna 2023 uživatelem Waya03 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se