Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 29,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Taky točím 3 až 4 a třeba na samurajích na alu lunetě mám jednu tečku o které vím jen já. Na SKX jeden škrábanec, ale ale ta vložka je v tom místě trochu blbě nalepená - zároveň a ne zapadlá. Vostoky sbírají škrábance na skle zvesela a vidět to skoro není :)

Upraveno uživatelem Jiří Sedlák
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, Jiří Sedlák napsal:

Moc pěkný monstra, tě černá na lunetě drží dobře?

Já dnes sváteční pětky, letos po docela nákladné GO. Musel jsem koupit jedny navíc, můj ciferník byl dost jetej. Teď mám dvoje, druhy s horším ciferníkem, neservisovaným ale slušně jdoucím strojkem, poškrábáním sklem a neorigo tahem. Takový do lesa. A můžu chodit jak Maradona. 😁

A proč tolik péče o obyčejný pětky? Dostal jsem je před více než 20 lety od babičky k maturitě.

16724786983137896681869463217302.jpg

Příběh mají, to je NEJ, proto si investici zaslouží, dobře děláš. Jsou pěkné, ať dělají radost 😉🙂

Odkaz ke komentáři

před 5 hodinami, Waya03 napsal:

Minulý rok jsem na Silvestra betonoval patky ke skleníku, letos snad ještě tepleji 🙂

Asi nejhezci hodinky co jsem mel kdy na ruce. Moc ti je preju a v dobrem zavidim. 

Upraveno uživatelem Ondrais
Odkaz ke komentáři

před 14 hodinami, Jiří Sedlák napsal:

Jojo otloukánky používám SKX, koupil jsem docela jetý a Vostok.

Taky bych je rad sehnal, konkretne ty SKX, coz je dnes uz trochu problem, nebo alespon za cenu za jakou to bylo driv. Ty dnesni 5KX ja nemuzu v jedinem jejich pripade vubec vystat. 

Odkaz ke komentáři

Já bych se na otloukánky vykašlal. Wrist time je omezená veličina, proč nosit nějaký low-cost a neužívat si to co tě opravdu baví?

Včera jsem jim spíchnul nový řemen.

E3DA3119-06FE-4EEA-99CD-F8778D237C78.jpeg

Upraveno uživatelem Waya03
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...