chejna Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 SRPE93K1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 před 2 hodinami, instant napsal: tah na MM300 sa da prisposobit, ale chce to trochu vrzgania s bruskou. LINK Už od pohledu se to musí gyglat zprava doleva, ale taky nahoru a dolů a pěkně dojebat pouzdro s diašíldem Tah na MM300 taky stojí ranec, ale.. Kdybych je ještě měl tak bych koupil od číňana oyster, má takové příjemné rolex proporce 20/16 a ten bych napasoval. Mám ho od namoki na mm300 a jako ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pan Varan Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 Dark Manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 (upraveno) 46 minutes ago, kamilb said: Už od pohledu se to musí gyglat zprava doleva, ale taky nahoru a dolů a pěkně dojebat pouzdro s diašíldem Tah na MM300 taky stojí ranec, ale.. Kdybych je ještě měl tak bych koupil od číňana oyster, má takové příjemné rolex proporce 20/16 a ten bych napasoval. Mám ho od namoki na mm300 a jako ok. no rozhodne by som experimentoval s aftermarket kuskami na mm300 nie s oem. tento konkretne nepoznam dik za tip. aj ked teda neviem kedy sa k tomu dostanem bo v tomto veku som uz skurvene lenivy parchant.. ne ze ne Upraveno 26. ledna 2023 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrais Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2023 (upraveno) Pujcil jsem si od zeny na zkousku jestli zkousnu na 19,5cm zapesti 38mm hodinky. No… pripadam si hrozne homosexualne. Je to strasne maly ikdyz na fotce zblizka to nevypada. Upraveno 27. ledna 2023 uživatelem Ondrais Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2023 před 1 hodinou, Ondrais napsal: Za mě v pohodě a i ten řemínek je fajn, určitě no homo jen síla zvyku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrais Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2023 Před hodinou, Balthus napsal: Za mě v pohodě a i ten řemínek je fajn, určitě no homo jen síla zvyku. Prijde mi to divny, necitim se v tom. Cely hodinky z dalky zabiraj jen 50% plochy zapesti. Zblizka fotka je vzdycky ok. Snazim se nejak nacitit tech 38mm na jedny hodinky z wishlistu a nejde mi to :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2023 Zabavne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2023 Pekne jsou a fotka taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2023 3 hours ago, Ondrais said: Prijde mi to divny, necitim se v tom. Cely hodinky z dalky zabiraj jen 50% plochy zapesti. Zblizka fotka je vzdycky ok. Snazim se nejak nacitit tech 38mm na jedny hodinky z wishlistu a nejde mi to Je to len otazka zvyku, ja mam tiez 19,5 a nosim 36 az 42. A ked menim z velkych na mensie, tiez mi to pride chvilu divne male . Vela zalezi aj od konretnych hodiniek, (tvaru puzdra, noziciek, lunety.. ) Niektore posobia na pohlad vavsie, ine mensie. Napr. tieto su 37.6: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrais Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2023 před 37 minutami, bluman napsal: Je to len otazka zvyku, ja mam tiez 19,5 a nosim 36 az 42. A ked menim z velkych na mensie, tiez mi to pride chvilu divne male . Vela zalezi aj od konretnych hodiniek, (tvaru puzdra, noziciek, lunety.. ) Niektore posobia na pohlad vavsie, ine mensie. Napr. tieto su 37.6: Díky, trochu jsi mě uklidnil... Asi to zkusim, kdyžtak je dám polovičce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2023 Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 Dneska k volbám možná vezmu košili, takže Seiko 5555555555555555 neboli dial full od fives. Omluvte prosím odraz žárovky, ale jinak ty pětky na ciferníku prostě nejdou vyfotit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 před 10 hodinami, kolky87 napsal: Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Úplně nový s indexem u datumovky koukám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohush Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 Po hodinkové přestávce jsem asi zpět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrais Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 Divim se ze to kampanovy dno ty hodinky vydrzely. Byl to hlubokej ponor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 28. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2023 Úplně nový s indexem u datumovky koukám.Sú super aj s indexom na 3ke Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 29. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2023 Jak jsou starý že už ho mají. Na manty ho ještě nedali. Mám je od 22.12. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 29. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2023 Tieto SRPE93K1 som kupoval 2.2022Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se