Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

o lunetě už snad ani nemluvit, hlavně aby tam nebyla symetrie!

srovnání prvních vrácených a současných

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 29,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Nicméně, koukl jsem po starších fotkách a i moje Samuraje nejsou tip ťop, trochu mě to teď možná štve, ale nenadělám s tím nic a zas tolik mi to žíly netrhá. Kdyby to šlo do nějaké rozumné částky srovnat, tak proč ne. Nebrání mi to se jimi i do budoucna kochat se 😀

Odkaz ke komentáři

Návštěvník cecil
před 1 hodinou, kaktusář napsal:

za to může saké..ale jiné jsou to festovní stroje a například z nižších řad jako např. Monster, mi vždy vše nádherně lícovalo.

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Balthus napsal:

Nicméně, koukl jsem po starších fotkách a i moje Samuraje nejsou tip ťop, trochu mě to teď možná štve, ale nenadělám s tím nic a zas tolik mi to žíly netrhá. Kdyby to šlo do nějaké rozumné částky srovnat, tak proč ne. Nebrání mi to se jimi i do budoucna kochat se 😀

já to už řešit nebudu, odchylky už u těch druhých nejsou takové, že by mi to rvalo srdce. u těch prvních, které jsem vrátil to bylo fakt moc.

budu to brát jako vlastnost hodinek..

spíš mě to štve principiálně, že ani např čínské pagani tímhle neduhem netrpí…asi přehodnotím svůj dosud obdivný vztah k seiku. je otázka,jestli vůbec budu chtít do budoucna tuto firmu podporovat. chtěl jsem si šetřit na dražší seika z řady presage a začínám to přehodnocovat. 

Odkaz ke komentáři

Nemusíme chodit daleko, třebas do Casia. U mých rádiek aby 4-7h taky pohledal 😐 Asi to bude Japonská specialita obecně. Že by jim při sestavování vadily šikmý 👀?

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, kolky87 napsal:

Všetko sa zelená. Seiko 5 Hulk

Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku

Parada. Ako hodinky, tak aj foto. 👍

Odkaz ke komentáři

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...