kaktusář Odesláno 15. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2023 o lunetě už snad ani nemluvit, hlavně aby tam nebyla symetrie! srovnání prvních vrácených a současných Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 15. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2023 možná je to záměr,jakési japonské haiku? jedno je jisté: každé seiko jsou nezaměnitelný originál… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 15. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2023 Ale jsou Seika, kde takový problém není Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 15. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2023 Nicméně, koukl jsem po starších fotkách a i moje Samuraje nejsou tip ťop, trochu mě to teď možná štve, ale nenadělám s tím nic a zas tolik mi to žíly netrhá. Kdyby to šlo do nějaké rozumné částky srovnat, tak proč ne. Nebrání mi to se jimi i do budoucna kochat se Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 15. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2023 před 1 hodinou, kaktusář napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. za to může saké..ale jiné jsou to festovní stroje a například z nižších řad jako např. Monster, mi vždy vše nádherně lícovalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 15. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2023 Mi třeba srovnali solary v onyxu tak že vypadají až moc dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 15. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2023 před 1 hodinou, Balthus napsal: Nicméně, koukl jsem po starších fotkách a i moje Samuraje nejsou tip ťop, trochu mě to teď možná štve, ale nenadělám s tím nic a zas tolik mi to žíly netrhá. Kdyby to šlo do nějaké rozumné částky srovnat, tak proč ne. Nebrání mi to se jimi i do budoucna kochat se Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. já to už řešit nebudu, odchylky už u těch druhých nejsou takové, že by mi to rvalo srdce. u těch prvních, které jsem vrátil to bylo fakt moc. budu to brát jako vlastnost hodinek.. spíš mě to štve principiálně, že ani např čínské pagani tímhle neduhem netrpí…asi přehodnotím svůj dosud obdivný vztah k seiku. je otázka,jestli vůbec budu chtít do budoucna tuto firmu podporovat. chtěl jsem si šetřit na dražší seika z řady presage a začínám to přehodnocovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 15. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2023 před 2 hodinami, Vladar91 napsal: Mi třeba srovnali solary v onyxu tak že vypadají až moc dobře Na kolik taková investice vyšla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 15. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2023 Sarxuju Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odesláno z mého SM-G970F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladvach Odesláno 15. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2023 Můžeš napsat přesný typ těch hodinek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlotlo22 Odesláno 15. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2023 Nemusíme chodit daleko, třebas do Casia. U mých rádiek aby 4-7h taky pohledal Asi to bude Japonská specialita obecně. Že by jim při sestavování vadily šikmý ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 15. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2023 ajaj, mysel jsem, že je to specialita seika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 15. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2023 Sa tu zavzdusnujete s picovinami chlapci. A uplne zbytocne zasierate vlakno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 15. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2023 Můžeš napsat přesný typ těch hodinek?Jestli to bylo na mě, tak jsou to Sarx 017.Odesláno z mého SM-G970F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 16. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2023 Všetko sa zelená. Seiko 5 Hulk Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 16. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2023 před 3 hodinami, kolky87 napsal: Všetko sa zelená. Seiko 5 Hulk Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Parada. Ako hodinky, tak aj foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 17. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2023 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 17. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2023 Ďakujem EpsteinBarr Dnes tiež hulky Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 17. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2023 Večerní procházka s pejskem a Seiko Samuraj Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 18. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se