ladvach Odesláno 20. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2023 Krása. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 20. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2023 S tím jubilee vypadají fakt suprově Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 20. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2023 Jojo velmi luxusní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.ra Odesláno 20. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2023 První plážová. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 20. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2023 před 37 minutami, Lacifer napsal: A stříbrné máš? před 8 minutami, adam.ra napsal: První plážová. Ta fazeta skla je tak špinavá nebo prostě divná? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 20. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2023 Díky kolegové , stříbrné jsem chtěl, no už nebyly k mání pouze za nesmyslné částky, zlatý jsem dostal darem od manželky aniž bych po nich toužil, ale nakonec jsem za ně rád a občas v neděli je venčïm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 20. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2023 No právě za nesmysl. Jednoho člověka co je má znám. Tvrdil že jsou v republice jen dvoje, ale to mu nevěřím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 20. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2023 To myslím že jen zde na fóru jsou nejmíň tak patery, když vyšly tak se tu celkem často objevovaly, asi si je všichni šetří a moc nenosí... nebo nefotí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 20. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2023 Kolik nás tu je s tou novou limitkou? Zatím jsme fotili tři? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 20. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2023 Sluníčko jim sluší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladvach Odesláno 20. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2023 před 6 minutami, (z)denny napsal: Sluníčko jim sluší Prosím Tě, ty indexy jsou přitištěny na tom ciferníku nebo je tam maličká mezera, mezi indexem a ciferníkem? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 20. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2023 před 1 hodinou, ladvach napsal: Prosím Tě, ty indexy jsou přitištěny na tom ciferníku nebo je tam maličká mezera, mezi indexem a ciferníkem? Díky. Dobrý postřeh Indexy jsou ukotvené nakraji a směrem ke středu jakoby lehce levitovaly nad ciferníkem. Je to vidět jen z úhlu a za určitého světla. Navíc jsou ze strany leštěné, z vrchi broušené a na kraji matované barvou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladvach Odesláno 20. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2023 (z)denny: Já si toho všiml u těchto, které jsem si v pátek koupil a příští týden by mi měly dojít. Díval jsem se na nějaké videa ( na mobilu ) a přišlo mi to tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 20. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2023 před 2 hodinami, ladvach napsal: (z)denny: Já si toho všiml u těchto.. Taky pěkný Uvidíš naživo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 21. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2023 Dnes stylově hodinky vzor 68. Mimochodem, nebýt okupace, je možné že by se tady tehdy daly koupit i ty původní. Chvilku jsem hledal tehdejší kurzy a vyšlo mi, že by tehdy staly cca 300 korun, tehdy byla koruna silná, v dolarech do dělalo 41. Dnes je to přesně čtyřnásobek tedy 410 dolarů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 22. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2023 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.ra Odesláno 22. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2023 V 20. 8. 2023 v 10:54, Jiří Sedlák napsal: Ta fazeta skla je tak špinavá nebo prostě divná? Taky jsem si toho všiml, když jsem se později na tu fotku podíval. Do té doby jsem je snad tak zblízka nezkoumal. Zkusil jsem je opláchnout a profouknout a výsledek je, že jsou špinavé od jemného písku a navíc je ta fazeta “divná”. Je broušená a při blízkém pohledu zvláštně hrubá… BTW. Už se mi nepodařilo dohledat e-mail z Koscomu, když jsem tehdy objednával ty stříbrné Brian May, ale myslím, že mi psali, že jich měli dostat něco v desítkách. 10, 15, 20??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam.ra Odesláno 22. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2023 V 20. 8. 2023 v 10:54, Jiří Sedlák napsal: Ta fazeta skla je tak špinavá nebo prostě divná? Taky jsem si toho všiml, když jsem se později na tu fotku podíval. Do té doby jsem je snad tak zblízka nezkoumal. Zkusil jsem je opláchnout a profouknout a výsledek je, že jsou špinavé od jemného písku a navíc je ta fazeta “divná”. Je broušená a při blízkém pohledu zvláštně hrubá… BTW. Už se mi nepodařilo dohledat e-mail z Koscomu, když jsem tehdy objednával ty stříbrné Brian May, ale myslím, že mi psali, že jich měli dostat něco v desítkách. 10, 15, 20??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se