eloga Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 V 11. 11. 2023 v 15:49, Ondrej71 napsal: Seiko Actus to je parádní klasika, jak se to nosí a co říká ruka? Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 18. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2023 V 17. 11. 2023 v 20:16, eloga napsal: to je parádní klasika, jak se to nosí a co říká ruka? Dík. Díky :). Nosí se skvěle ,ani moc nedepiluje :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 19. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2023 Mít pokoj vedle uklízečů a technické místnosti je dobré pouze pokud chcete vstávat brzy a jste líní nařizovat budík... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 19. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2023 DownGrayOdoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomato Odesláno 19. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2023 Večer jsem vytáhl MM300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 No sun no burst Zářivka burst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chuckie2 Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 1 hour ago, Jiří Sedlák said: No sun no burst Zářivka burst Tyhlety zakladni 5 jsou za tu cenu uplne neuveritelny hodinky. Jen nechapu ten tah, mi strasne rval chloupky. Takze jsem je vzdy nosil na hirshi a zdvojnasobil cenu hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 Tenhle tah docela jde, navíc mám zkušenost, že se po pár letech ochodí a depilace skončí. Jeden vytahanej, ale nekompletní tu mám. Nakonec si myslím, že by mohlo stačit, až se zespodu zanese špínou. Mnohem horší je na SNK357. Tam teda moje opičí ruka trpěla a nešlo to opravdu nosit a skončily na kůži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 A ještě jedna věc. Nevím, jestli to dělá trochu delší lug to lug, ale 20 cm ruka, 36mm hodinky a nemůžu říct, že by byly malý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamizol Odesláno 21. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 Foto včerejší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 Lamizol: máme dost podobný vkus, želvy, ty G-shocky co jsi tuhle postoval mám taky jen v u verzi. A teď i fieldy. U mě jsou za pracovního otloukánka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 MM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctvrtek Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamizol Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 (upraveno) @Jiří Sedlák máme dobrej vkus . Já jsem došel k těm Želvám jako konečnejm automatům a sem fakt spokojenej a to jsem měl i dražší automaty. Ty fíldy mě vždycky lákaly, ale vyloženě jsem je nepotřeboval a chtěl jsem tuto kapitolu uzavřít, tak jsou doma a musim říct, že mě fakt baví. Mám je s tahem kdyby náhodou, ale ten waffle gumák se nosí neskutečně příjemně. Na ruce pořád. Teď jsou to furt jedničky Upraveno 22. listopadu 2023 uživatelem lamizol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamizol Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 (upraveno) . Upraveno 22. listopadu 2023 uživatelem lamizol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 Já fieldy koupil tady za dvojku a doplnil je neoriginalním jubilee pro SKX, jenom jsem musel trochu porovnat a připilovat koncovky, próze SKX mají hodně zahnuté nožky. Neskutečně pohodlně se nosí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se