childe Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2023 Seiko Solar Chronograph Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jiří Sedlák Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2023 Tady máš ty původní masked rider: Ciferník je na chlup stejný jako u předlohy SRPK17, nevím proč tady nedali stejný, asi změnili povrch, oby připomínal asfalt, ale mohli nechat původní logo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ladvach Odesláno 30. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2023 Jj, to nové logo a nové verze MR to dost kurví. To staré logo je lepší. Ale zase ten zelený ciferník u nové verze se mi moc líbí - ta jemná struktura.
Jaroslav Jára Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2023 Rád si je občas vezmu i po 4 letech. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Kamil.K Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2023 Dnes opět fliegry Seika 5. Podle mě jsou parádní, … zakoupil jsem z nadšení i další varianty, ale zůstanu u lesklých a černočerné fungl nové posílám pryč ( kdybyste někdo nechtěl - jsou v prodejním vlákně a cenu můžeme lehce poladit, na Natu můžou být suprové) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Roman-ZA Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2023 před 10 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Tady máš ty původní masked rider: Ciferník je na chlup stejný jako u předlohy SRPK17, nevím proč tady nedali stejný, asi změnili povrch, oby připomínal asfalt, ale mohli nechat původní logo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. cumim na to ako puk, ale v com je logo ine?
Roman-ZA Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2023 před 29 minutami, ladvach napsal: Twl asi ve všem. OK, tak mi to ujasni
Jiří Sedlák Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2023 Nový masked rider mají nové logo, tohle je fotka původních.
Jiří Sedlák Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2023 Tohle jsou ty nový: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Roman-ZA Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2023 tak to ano, my sme sa potom nerozumeli a bavili sme o uplne inom modeli. mal som za to, ze sa rieria tie 55th Anniversary. som sa stratil v prispevkoch.
Jiří Sedlák Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2023 To se mi stává docela často.
childe Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chronopetr Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2023 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jiří Sedlák Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2023 To je guma do trenek? Jaký to má zapínání? Neplandaj na tom ty těžký želvy? Já mám tu zkušenost, že na čemkoli jiným než na tahu mi přijdou nevyvážený. Sice jsou bez tahu lehčí, ale ta váha tahu není na škodu. Právě naopak.
lamizol Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2023 mám tu samou zkušenost. Když je nato trochu volnější, tak na něm želvy lítaj jak nudle v bandě. Jedině to mít víc na fest, ale to by mi vadilo.
Chronopetr Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2023 před 51 minutami, Jiří Sedlák napsal: To je guma do trenek? Jaký to má zapínání? Neplandaj na tom ty těžký želvy? Já mám tu zkušenost, že na čemkoli jiným než na tahu mi přijdou nevyvážený. Sice jsou bez tahu lehčí, ale ta váha tahu není na škodu. Právě naopak. Spíš kšandy :-). Má to klasický háček. A je to tak pohodlný, že teď parachute strapy postupně dokupuji na vše možné, kam se dají natáhnout. K oblekovkám nejsou, ale na fieldy, pilotky, letecký...všude to teď nasazuji a maximální spokojenost.
Rendell Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2023 Já mám želvy kromě origo silikonu nejradši na perlonu. Výšku hodinek zvedá jen jednou vrstvou, kdyby rupla stěžejka tak zůstanou viset na jedné, je to prodyšný, do vody taky, a tím že nema dírky se dá dobře nastavit, aby želvy neplandaly ani nebyly příliš natěsno. A nebojím se, že háček vypadne, což se mne stávalo při větší aktivitě, takže málo ale přece
Jiří Sedlák Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2023 Jo, toho háčku bych se taky bál. Perlon mi připadá jako super nápad někdy ho vyzkouším, chtěl jsem ho dát na PS2, ale nevím, jestli projde mezerou.
Jiří Sedlák Odesláno 1. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2023 Jinak jsem udělal novou zkušenost se silikoňákem ve stylu N.D. limits od Citizenu. Je dost silnej a jako každej silikon se nedá tvarovat, pořád se rovná. Na Seiku s krátkým L2L typicky želvy nenositelný, ale hodil jsem ho na chrona Hanowa s L2L 51 a musím uznat i precizním tvarem spodku pouzdra, které moji ruku kopíruje dokonale. A je to mnohem lepší. Ty 3 mm udělaly svoje (a klidně by to sneslo ještě milimetr) a rovný silikon se nemusí tolik ohýbat přes kosti a hodinky nemají sklon se stáčet na hřbet ruky. A když uvážím jak dokonale mi tyhle hodinky sedí na ruce na kůži vede mě to k myšlence že zrovna já bych mohl být ten člověk kterému by sedly jak prdel na hrnec i Hamilton Murph 42 s L2L 52 , které dost lidem nesedí a tím pádem jsou zase na seznamu. Takže želvy jsou super, ale konkrétně já je taky nemůžu nosit na všem, zatímco hodinky s L2L 51+ ano. Neměl bych přestat žrát?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se