Jiří Sedlák Odesláno 6. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2023 Já zase nevidím nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 6. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2023 Nie si sam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kitano Odesláno 6. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2023 Tak znovu a snad lépe, nevím kde se stala chyba, pardon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 6. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKu Odesláno 6. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2023 Milion odstínů této zelené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2023 Téměř dva měsíce na ruce, jsou skvělý... Až na tu přesnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martincihak Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2023 před 57 minutami, Kristian.nov napsal: Téměř dva měsíce na ruce, jsou skvělý... Až na tu přesnost Máme je podobnou dobu a sdílím stejný názor o tom, že jsou skvělý. Kolik ti to dělá v NEpřesnosti? Vypadá to, že máme dokonce i stejný tah a ten je teda opravdu pohodlný, jen mě mrzí, že spona nemá snadněji nastavitelnou regulaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2023 Na začátku dělali do 15 sec. mínus, postupně se dostali až na cca 35 mínus denně a teď dva dny dělají kolem mínus deseti... Blázinec... Počkám ještě nějakou dobu jestli se stroj usadí a kdyžtak je pošlu na reklamaci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamizol Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2023 (upraveno) Mě se želvy usadily po několika měsících, takže bych určitě vydržel a myslim že +-30sek bude tolerance možná i víc, takže by ti reklamaci stejně neuznali. Po půl roce když nebudeš spokojenej s odchylkou je nech seřídit (nech je tam dýl) a vono to pude neboj, měl jsem to taky tak. Upraveno 8. prosince 2023 uživatelem lamizol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomProch Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2023 Mám Seiko 5 se strojkem 7S26C a ty se mi podařilo seřídit na cca +/- 10s/den. To je podle mě asi maximum, co se dá očekávat. Nejsou moc konzistentní, hodně reagují na polohování a otřesy. Je potřeba se s tím smířit. Jako nové dělaly cca -20s/den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2023 Jasně u pětek a čtyřkový řady ty tolerance jsou vyšší. Ale 6r35 by měl jít líp... Tolerance papírová je u něj +25/-15 reálná by měla bejt lepší... Tak uvidím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomProch Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 No, ty strojky nejsou zas tak moc odlišný ale asi když se budeš snažit tak je po pár pokusech na cca +/-5s/den seřídíš. Snad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 (upraveno) Já jsem měl u svejch Samuraiů štěstí, na strojek nemůžu říct křivý slovo Odkládám přes noc na 9ku Upraveno 9. prosince 2023 uživatelem filltos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomProch Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Tak to jsou krásné výsledky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Přesně jak si napsal, je to o štěstí... prostě Seiko:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Aj preto som sa na nich (Seiko) vykaslal (aj ked nezanevrel). Argument "prostě Seiko" a ze je to "o stesti", je blbost (prepac). Samozrejme, nemozeme porovnavat hodinky za x tisic eur s nejakou zakladnou radou Seiko, ale to nie je ospravedlnenie. V sufliku mam stare Seiko (40+ rokov, 6309, 7002)) a kebyze robia +/- 30 sec za den, to by som nedal. Jasne, kazdy to mame inak, ale taku nepresnost nedokazem tolerovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 To není argument, ale povzdech... Měl jsem, nebojím se říct, desítky vintage nebo jen starších Seiko, různé kalibry i chrona a ty starší strojky fungolvaly lépe než současná vstupní a střední řada... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 suhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 (upraveno) Hlavně všechny seiko stroje začínající číslicí 6 Edit: myšleno ve vintage kategorii, ne 6r Upraveno 9. prosince 2023 uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 9. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2023 Já mám SNZG se 7S36B a od začátku, co je mám, jdou celou dobu cca -6 až -7s za den. Žádný experimenty při odkládání, prostě je nosím. Taky s nimi občas zatloukám mezníky, když je mám v terénu (mám na levý, kterou držím ten zatloukaný mezník, do kterýho buším tříkilovým kladivem) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se