Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 29,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 57 minutami, Kristian.nov napsal:

Téměř dva měsíce na ruce, jsou skvělý... Až na tu přesnost 🤪

IMG_0449.jpeg

Máme je podobnou dobu a sdílím stejný názor o tom, že jsou skvělý. Kolik ti to dělá v NEpřesnosti? Vypadá to, že máme dokonce i stejný tah a ten je teda opravdu pohodlný, jen mě mrzí, že spona nemá snadněji nastavitelnou regulaci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě se želvy usadily po několika měsících, takže bych určitě vydržel a myslim že +-30sek bude tolerance možná i víc, takže by ti reklamaci stejně neuznali. Po půl roce když nebudeš spokojenej s odchylkou je nech seřídit (nech je tam dýl) a vono to pude neboj, měl jsem to taky tak.

Upraveno uživatelem lamizol
Odkaz ke komentáři

Aj preto som sa na nich (Seiko) vykaslal (aj ked nezanevrel). Argument "prostě Seiko" a ze je to "o stesti", je blbost (prepac).
Samozrejme, nemozeme porovnavat hodinky za x tisic eur s nejakou zakladnou radou Seiko, ale to nie je ospravedlnenie. V sufliku mam stare Seiko (40+ rokov, 6309, 7002)) a kebyze robia +/- 30 sec za den, to by som nedal. Jasne, kazdy to mame inak, ale taku nepresnost nedokazem tolerovat.

Odkaz ke komentáři

Já mám SNZG se 7S36B a od začátku, co je mám, jdou celou dobu cca -6 až -7s za den. Žádný experimenty při odkládání, prostě je nosím. Taky s nimi občas zatloukám mezníky, když je mám v terénu (mám na levý, kterou držím ten zatloukaný mezník, do kterýho buším tříkilovým kladivem) 🙂

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...