pauliej Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května Klasika ... zelvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 22. května Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května moje nejmilejší ze všech (až pak bb58, moony, ... přežily i dvoje expy) ... nedávno mi je ukradli, sehnal jsem nový kousek ... a byly jasnou volbou na trajdání po Tenerife ... na kopečky (Pico de Teide) i do vodičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 23. května Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května já kolem nich kroužím od doby, co jsem se začal zajímat o hodinky a dost mě teď nedávno nalomil matouš v ručičkách, jak je vyzdvihoval, takže kolem nich kroužím čím dál víc jsou to fakt pěkné hodinky, poměr cena výkon je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 24. května Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května Dobrý páteční ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ro55ace Odesláno 24. května Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května Pro pracovní den Presage Sharped EdgeSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 24. května Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 24. května Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května Jedna večerní kuželka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 25. května Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května SARB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 25. května Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 25. května Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května Je to úleva a stres dohromady. Úleva z toho, nasadit něco tak jednoduchého a prostého. Stres z chybějící vteřinovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 26. května Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května Sumo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killko Odesláno 26. května Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května On 5/25/2024 at 2:12 PM, Kalisport said: Toto je úplne skvelé Dnes som sa pokúšal roztopiť "skoroVločku". Na leto k nej musím zohnať niečo viac potápačské, nápady? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neferirkare Odesláno 26. května Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května V pracovním procesu… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 27. května Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května před 5 hodinami, killko napsal: Toto je úplne skvelé Dnes som sa pokúšal roztopiť "skoroVločku". Na leto k nej musím zohnať niečo viac potápačské, nápady? Dík ... Samuraje jsou super. Teď je chvilku nesundám z ruky, ale želvy jsou asi větší srdcovka . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 27. května Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května Pořád stejně... A stejně spokojeně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 27. května Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května @horskjan paradna foto aj hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 27. května Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 27. května Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května před 2 hodinami, junior300 napsal: @horskjan paradna foto aj hodinky Díky. Na tenhle číselník, když zasvítí, je to krása. Nějak mě to pak nutí je fotit furt dokola... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 27. května Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května V 25. 5. 2024 v 19:32, dykmore napsal: Je to úleva a stres dohromady. Úleva z toho, nasadit něco tak jednoduchého a prostého. Stres z chybějící vteřinovky ano, správně, chybějící vteřinovka, to jsem kdysi zvažoval na denní nošení, ale právě ten případný stres mně od toho odradil. Prostě ne, ale ukázka je to fajna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 27. května Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května Preco by chybajuca sekundovka mala byt stres? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se