killko Odesláno 17. června Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června On 5/26/2024 at 9:00 PM, killko said: Toto je úplne skvelé Dnes som sa pokúšal roztopiť "skoroVločku". Na leto k nej musím zohnať niečo viac potápačské, nápady? Podarilo sa mi zohnať JDM Manty tu od člena 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafit Odesláno 17. června Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 18. června Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června Nabito do plna 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter48 Odesláno 18. června Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června SEIKO 7T32-7A80 Chongraf + alarm r, 1985 - mam ich od novoti ,, teda 40 r , aj orig. remienok . dnes tam išla nova baterka 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin1974 Odesláno 18. června Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června Modré Sumo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 18. června Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června Seitona Flyforward do veder Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 19. června Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června (upraveno) Rajčata na balkóně ještě nejdou. Ale nevadí, Dresskx jsou super levné pětky! Upraveno 19. června uživatelem Kamil.K 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 19. června Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června před 18 hodinami, martin1974 napsal: Modré Sumo. První suma, super máš je v pěkném stavu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 19. června Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června (upraveno) V 17. 6. 2024 v 18:51, killko napsal: Podarilo sa mi zohnať JDM Manty tu od člena Celkem pěkně sladěné.... pro dokonalost ti chybí v tom bazénu ze dvě manty Upraveno 19. června uživatelem p3k 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 19. června Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června (upraveno) On 5/26/2024 at 9:00 PM, killko said: Dnes som sa pokúšal roztopiť "skoroVločku". Na leto k nej musím zohnať niečo viac potápačské, nápady? ide k nim v podstate hocico (i ked ta moja vlocka je jemne odlisna ref.) Upraveno 19. června uživatelem bluman 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 19. června Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června To bylo myšleno jako k nim sehnat druhé hodinky na léto. Ale jsem to i takhle. Ta poslední varianta je hodně good a popravdě by mě ani nenapadla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 19. června Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 57 minutes ago, Jiří Sedlák said: To bylo myšleno jako k nim sehnat druhé hodinky na léto. Ale jsem to i takhle. Ta poslední varianta je hodně good a popravdě by mě ani nenapadla. Och ano, mea culpa. Vzhladom na mnozstvo dnesneho slnka, dodrzany pitny rezim a pokrocilu hodinu som to nejak zle pochopil , sorry . Aspon som vynechal krokodilov a aligatorov, co sa (paradoxne) do vody nehodia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killko Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 11 hours ago, bluman said: ide k nim v podstate hocico (i ked ta moja vlocka je jemne odlisna ref.) Wohoo, nám tu poriadne nasnežilo! Ďakujem za inšpiráciu, vyzerajú naozaj dobre fakt na všetkom! Moje som skúšal len na dvoch nato a hneď som dal pôvodný remienok. Áno myslel som to tak, že zoženiem druhé hodinky. Myšlienka, že budem mať jediné hodinky na všetko mi vydržala pol roka, kým som nenapustil bazén. Teraz už mám s čím porovnať a mám z toho titánu taký až hračkársky pocit. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června Co se vrátily od Rudy tak furt. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června před 14 minutami, Jiří Sedlák napsal: Co se vrátily od Rudy tak furt. Dobře jedeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června Ještě dokoupím H-link a je hotovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června Zabijácký hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 21. června Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 21. června Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června (upraveno) Já dnes stejný nápad jen trochu jinak. Nám tolik na výběr, takže ty jediný monstra co mám. Jsou k vodě nejlepší. Upraveno 21. června uživatelem Jiří Sedlák 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se