Jiří Sedlák Odesláno 8. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2024 Plné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 8. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2024 Koncovky su plne, ziadny ohybany plech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 9. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2024 Vypadá to,že plné.Ale již se mi vyrábí řemen a mám objednaný kaučuk.Tento tah je už na mě moc zdobný a spíše přebíji krásu těchto hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 9. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2024 (upraveno) No jo, ale je to to nejpohodlnější co na nich můžeš mít. A podle mě ten tah právě tu krásu dotváří. Upraveno 9. srpna 2024 uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 10. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2024 nafotil jsem pár fotek lepším objektivem (než je čočka mobilu) Seiko SPB185J1 https://photos.app.goo.gl/XwVyAtxKv3msKrGA9 jsou to fotky nikoli přesné, ale tak jak jsem měl hodinky teď na ranním slunci - bez příkras - ale možná s jistou poetikou tyhle seika mám rád, sice to není žádné GS, ale i tak si myslím - vypadají ve větším zvětšení obstojně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2024 Spokojenost 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 10. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2024 Za relativně pár korun, hromada radosti, tyhle GMTčka. Je bezva, že i některé dostupné kousky tohle umí, u mě teď mé Alpinist Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 10. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2024 Tak já to mám jednodušší, Dracula monstra patří na tah a hotovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 11. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2024 Jo ty žluťásky super Já dnes můj rybářskej setup... už jsem je nanominoval pouze na ryby a líbí se mi to. Fieldy na zeleným tropicu ideál na máchání v rybníku si myslim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 11. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2024 Jak je to u tech 5kx gmt s lunetou? Jen vytahli pruzinu a luneta je brzdena gumou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 11. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2024 Z videa na YouTube to tak vypadá, oba směry a žádná aretace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 11. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2024 Jutjub nepotrebujem, necvaka to, neklika to, je to gumene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 11. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2024 Přesně tak,nic necvaká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 11. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 11. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2024 Před chvílí s nima zase Columbo praštil o tyč slunečníku a pořád jdou. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 12. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2024 7018-8000 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 12. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2024 Taky parádní kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2024 Zatím dobrýAle do LHC mají daleko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 12. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2024 Hlavně si nedrbni kyklopa, tady to jde a už to tu bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 13. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2024 Polední občerstvení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se