childe Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října U nás dnes pod mrakem či mlha celý den. Ale pro cestě autem bylo na jednom kopečku slunečno tak jsem je na pár minut vystavil paprskům a už je baterky full (oprava teď když to sen vkládám tak už zase není ) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října a vokolik to kleslo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října před 41 minutami, kaktusář napsal: a vokolik to kleslo? Tento strojek má 3 polohy ukazování kapacity akumulátoru. (F)ull, 1/2 a (E)mpty. Takže jsem opět na 1/2 což je pro provoz dostačující. Na empty pak ještě sekundová ručička začne skákat po 2 vteřinách. Prostě to chce slunečný den a akumulátor se nabije do plna. Zatím od doby co je mám je buď zamračeno či ještě vylepšené o mlhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října Před hodinou, childe napsal: Tento strojek má 3 polohy ukazování kapacity akumulátoru. (F)ull, 1/2 a (E)mpty. Takže jsem opět na 1/2 což je pro provoz dostačující. Na empty pak ještě sekundová ručička začne skákat po 2 vteřinách. Prostě to chce slunečný den a akumulátor se nabije do plna. Zatím od doby co je mám je buď zamračeno či ještě vylepšené o mlhu hm... asi to bude chtít celý den slunko no... v zimním období je to trošku náročnější...v létě je to hnedle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 12. října Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října V návodu píšou při plném slunci asi nějaké 3,5 hodin na maximální kapacitu. Tady nyní v podhůří Krušných hor už nastal podzim tak třeba v týdnu alespoň na pár hodin vysvitne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 13. října Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října to je dost v pohode, nekterý soláry chtej i 20hodin do plného nabití... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 13. října Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 13. října Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října “Navigátorská” Seika 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října Pracofky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října Asi po roce jsem je dal na tah a jsou nejaky tezky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misso Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října před 4 hodinami, Kupa54 napsal: Pracofky. já měl verzi bez čísel a postupně mi začal vadit jakoby prázdnej cifr... zjstil jsem, že nemám rád prázdné cifry tahle verze to má líp vychytané čili mě to asi čeká v budoucnu ji zkusit.. jsou to pěkné hodinky, stále překvapující...originální ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcel Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října Moje prve automaty/analogove hodinky vobec. Boli super ale tie kolotocarske farby ma po chvilke prestali bavit a vedel som ze by som ich uz nikdy nenosil 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října před 2 hodinami, kaktusář napsal: já měl verzi bez čísel a postupně mi začal vadit jakoby prázdnej cifr... zjstil jsem, že nemám rád prázdné cifry tahle verze to má líp vychytané čili mě to asi čeká v budoucnu ji zkusit.. jsou to pěkné hodinky, stále překvapující...originální ... Určitě si je vyzkoušej, já jsem poslední dobou citlivý na ciferníky, které jsou krutopřísné. Takové hodinky mě momentálně neoslovují. Takže proto zelené a s čísly a datumovkou a kyklopem. Jinak mi příjdou srandovně malé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října před 9 hodinami, Kupa54 napsal: Určitě si je vyzkoušej, já jsem poslední dobou citlivý na ciferníky, které jsou krutopřísné. Takové hodinky mě momentálně neoslovují. Takže proto zelené a s čísly a datumovkou a kyklopem. Jinak mi příjdou srandovně malé. jo, je to hravé a velikost taky super rozkošná čísla jenom někde, rozházená po hřišti cifru jako nic pořád se tam něco děje a je to překvapivé... druhá korunka je absurdně dráždivá jak z toho divně leze jakoby ze zadečku, haha.. prostě super hodinky. člověka dycky zabaví, podle mě je povinnost je mít ve sbírce :))) asi byl problém v tom, že jsem měl verzi bez těch čísel, byla v tom menší hravost.. a nikdy nikdy nikdy jsem neměl zelené hodinky, od mala mám se zelenou vášnivý vztah - nesnáším a miluji ji zároveň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října Zase stárgejty 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VlastaMikel Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října (upraveno) V 12. 10. 2024 v 17:11, childe napsal: U nás dnes pod mrakem či mlha celý den. Ale pro cestě autem bylo na jednom kopečku slunečno tak jsem je na pár minut vystavil paprskům a už je baterky full (oprava teď když to sen vkládám tak už zase není ) Ahoj , rád vidím , že je poctivě nosíš a baterka už je full . Oprava: Ups , až teď jsem dočetl text , tak přeji slunečné počasí Upraveno 16. října uživatelem VlastaMikel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října před 16 minutami, VlastaMikel napsal: Ahoj , rád vidím , že je poctivě nosíš a baterka už je full . Oprava: Ups , až teď jsem dočetl text , tak přeji slunečné počasí Včera a dnes si užily sluneční lázně a již včera v podvečer byly full a zítra se mnou vyráží do práce. Mám z nich velkou radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se