Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

U nás dnes pod mrakem či mlha celý den. Ale pro cestě autem bylo na jednom kopečku slunečno tak jsem je na pár minut vystavil paprskům a už je baterky full (oprava teď když to sen vkládám tak už zase není 😀)

IMG_20241012_154031.jpg

• Like 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 29,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 41 minutami, kaktusář napsal:

a vokolik to kleslo?

Tento strojek má 3 polohy ukazování kapacity akumulátoru. (F)ull, 1/2 a (E)mpty. Takže jsem opět na 1/2 což je pro provoz dostačující. Na empty pak ještě sekundová ručička začne skákat po 2 vteřinách. Prostě to chce slunečný den a akumulátor se nabije do plna. Zatím od doby co je mám je buď zamračeno či ještě vylepšené o mlhu 😀

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, childe napsal:

Tento strojek má 3 polohy ukazování kapacity akumulátoru. (F)ull, 1/2 a (E)mpty. Takže jsem opět na 1/2 což je pro provoz dostačující. Na empty pak ještě sekundová ručička začne skákat po 2 vteřinách. Prostě to chce slunečný den a akumulátor se nabije do plna. Zatím od doby co je mám je buď zamračeno či ještě vylepšené o mlhu 😀

hm... asi to bude chtít celý den slunko no... v zimním období je to trošku náročnější...v létě je to hnedle...

Odkaz ke komentáři

V návodu píšou při plném slunci asi nějaké 3,5 hodin na maximální kapacitu.  Tady nyní v podhůří Krušných hor už nastal podzim ☁️ tak třeba v týdnu alespoň na pár hodin vysvitne ☀️

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, Kupa54 napsal:

Pracofky.

17289995237421273518548402176439.jpg

já měl verzi bez čísel a postupně mi začal vadit jakoby prázdnej cifr... zjstil jsem, že nemám rád prázdné cifry :) tahle verze to má líp vychytané :) čili mě to asi čeká v budoucnu ji zkusit.. jsou to pěkné hodinky, stále překvapující...originální ...  :) 

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, kaktusář napsal:

já měl verzi bez čísel a postupně mi začal vadit jakoby prázdnej cifr... zjstil jsem, že nemám rád prázdné cifry :) tahle verze to má líp vychytané :) čili mě to asi čeká v budoucnu ji zkusit.. jsou to pěkné hodinky, stále překvapující...originální ...  :) 

Určitě si je vyzkoušej, já jsem poslední dobou citlivý na ciferníky, které jsou krutopřísné. Takové hodinky mě momentálně neoslovují. Takže proto zelené a s čísly a datumovkou a kyklopem. Jinak mi příjdou srandovně malé.

Odkaz ke komentáři

před 9 hodinami, Kupa54 napsal:

Určitě si je vyzkoušej, já jsem poslední dobou citlivý na ciferníky, které jsou krutopřísné. Takové hodinky mě momentálně neoslovují. Takže proto zelené a s čísly a datumovkou a kyklopem. Jinak mi příjdou srandovně malé.

jo, je to hravé a velikost taky super rozkošná :) čísla jenom někde, rozházená po hřišti cifru jako nic :) pořád se tam něco děje a je to překvapivé... druhá korunka je absurdně dráždivá jak z toho divně leze jakoby ze zadečku, haha.. prostě super hodinky. člověka dycky zabaví, podle mě je povinnost je mít ve sbírce :))) asi byl problém v tom, že jsem měl verzi bez těch čísel, byla v tom menší hravost.. a nikdy nikdy nikdy jsem neměl zelené hodinky, od mala mám se zelenou vášnivý vztah - nesnáším a miluji ji zároveň :) 

Odkaz ke komentáři

V 12. 10. 2024 v 17:11, childe napsal:

U nás dnes pod mrakem či mlha celý den. Ale pro cestě autem bylo na jednom kopečku slunečno tak jsem je na pár minut vystavil paprskům a už je baterky full (oprava teď když to sen vkládám tak už zase není 😀)

IMG_20241012_154031.jpg

Ahoj , rád vidím , že je poctivě nosíš a baterka už je full :) .

Oprava: 
Ups :D , až teď jsem dočetl text , tak přeji slunečné počasí ;) 

Upraveno uživatelem VlastaMikel
Odkaz ke komentáři

před 16 minutami, VlastaMikel napsal:

Ahoj , rád vidím , že je poctivě nosíš a baterka už je full :) .

Oprava: 
Ups :D , až teď jsem dočetl text , tak přeji slunečné počasí ;) 

Včera a dnes si užily sluneční lázně a již včera v podvečer byly full 🙂 a zítra se mnou vyráží do práce.  Mám z nich velkou radost 🐼

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...