Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

před 5 hodinami, childe napsal:

@kaktusář moc hezká sbírka a jednotu Seika tam narušují Steinharty, Longinesy a Orienty 😀 i když ty patří do koncernu

takže ted je otázka, jestli to narušení mám řešit vyhozením těch neseik, nebo to brát jako příjemné zpestření seikosvěta.. ale prostě jsem jako asi seikař no..

ale stejně by mě fakt zajímalo, co je malá a co velká sbírka.  je mi jasné, že je to velmi realitvní, ale bavilo by mi nastavit nějaké měřítko.

jistě jsou tu lidi, co maj hodinek několik banánovek.

pak jsou tu lidi co maj několik krabic od bot

pak jsou tu lidi co maj několik plechovek od luxusních bonbónů

pak jsou tu lidi co maj několik hodinek ve vrtiči

pak jsou tu lidi co maj tři hodinky

lidi s jednou hodinkou tu asi nejsou :) 

ale bavilo by mě sestavit tabulku velikosti sbírky :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 5 hodinami, junior300 napsal:

@kaktusář a tak to sa ospravedlnujem, netusil som. 🤦🏻‍♂️
Mala to byt pochvala, ze urcite nie je mala. Mas to fajn. A chvalabohu, ze si sa nezbavil GS. Bola by to velka skoda. Dokonalo jednoduche a krasne hodinky, zvlast s tym tahom.

jako to byl hodně velkej hazard s těma gs no... ani nevím co mě to popadlo :) asi ten propofol, ten mi dá dycky zabrat.. ale když jsme o tom mluvili s mlsounem, tak se mi ty závěry zdály logické, tak nějak jsme to upekli spolu - vycházeli jsme z toho, že na vrcholu je LHC a z tohot pohledu představa, že bych za peníze gs pořídil nějaké longinesy - se mi to zdálo celé pevné ta naše hypotéza... 

pak skutečně jsem začal řešit výměnu za doxy a málem o ně přišel, pak k tomu nedošlo - jakoby kvůli velikosti gs - a zůstsaly doma a já si oddych... a od té doby mám pocit, že už je nikdy nikdy nikdy nedám pryč.

ale asi bych je dal pryč jedině v případě, že bych si pořídil jiné gs v lepším stavu. ale velmi pravděpodobně k tomu nedojde. jsou na mě drahé.

takže díky Bohu, jsem stále hrdým majitelem gs

a hrdým majitelem LHC a LC a zbytku... a doufám, že mi nejebne v palici a nepovyměňuju to nebo nerozdám...

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 35 minutami, kaktusář napsal:

jako to byl hodně velkej hazard s těma gs no... ani nevím co mě to popadlo :) asi ten propofol, ten mi dá dycky zabrat.. ale když jsme o tom mluvili s mlsounem, tak se mi ty závěry zdály logické, tak nějak jsme to upekli spolu - vycházeli jsme z toho, že na vrcholu je LHC a z tohot pohledu představa, že bych za peníze gs pořídil nějaké longinesy - se mi to zdálo celé pevné ta naše hypotéza... 

pak skutečně jsem začal řešit výměnu za doxy a málem o ně přišel, pak k tomu nedošlo - jakoby kvůli velikosti gs - a zůstsaly doma a já si oddych... a od té doby mám pocit, že už je nikdy nikdy nikdy nedám pryč.

ale asi bych je dal pryč jedině v případě, že bych si pořídil jiné gs v lepším stavu. ale velmi pravděpodobně k tomu nedojde. jsou na mě drahé.

takže díky Bohu, jsem stále hrdým majitelem gs

a hrdým majitelem LHC a LC a zbytku... a doufám, že mi nejebne v palici a nepovyměňuju to nebo nerozdám...

Takže se těším až Ti někdo nabídne nějaké topky za gs.Ale nebudu tě prudit....

Odkaz ke komentáři

hele, může se stát... nicméně mám intezivní pocit, že nějaký tajemný anděl nebo démon fóra nade mnou drží ochrannou ruku, protože např. sarx nebo steelmaster si nikdo nekoupil, když jsem to nabízel... jakoby to ti lidi neviděli, jakoby jim tajemný anděl nebo démon fóra zakryl křídlem oči a oni nespatřili tu krásnou cenu za úžasné hodinky... a hodinky zůstaly doma a já si oddych... a to ani nemluvim o výměně mant za chrona a co z toho vzešlo - přes astrony až lhc.. takže jsem nekonečně vděčen fóru za mnoho radosti a krásy, které jsem nabyl a zakusil a vyzkoušel a ponosil a neustále se raduji!

20241019_132432.jpg

• Like 1
  • Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

V 19. 10. 2024 v 16:59, mlsoun1 napsal:

To bych vzal povíce a fotil☺️

V 19. 10. 2024 v 19:19, childe napsal:

Pokud někam na víkend jedu, taky sebou nejčastěji beru jen jedny hodinky 🤨

No jo, já to mám tak obecně, že jedny hodinky nosím v kuse delší dobu. A na víkend nebo i na dovolenou jedu vždy jen s jedněmi na ruce, případně přibalím G-Shocky na sport... Každý to své 😉😎

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...