horskjan Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října před 7 hodinami, kaktusář napsal: krása Díky, i když nesvítilo, bylo po ránu pěkně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října před 3 hodinami, mlsoun1 napsal: Pěkné,chtělo by to žluťásky k tomu listí No jo, to asi i jo. Když já ale vozím s sebou na chalupu vždy jen jedny hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října před 31 minutami, horskjan napsal: No jo, to asi i jo. Když já ale vozím s sebou na chalupu vždy jen jedny hodinky... To bych vzal povíce a fotil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října (upraveno) Pokud někam na víkend jedu, taky sebou nejčastěji beru jen jedny hodinky Upraveno 19. října uživatelem childe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října před 5 hodinami, childe napsal: @kaktusář moc hezká sbírka a jednotu Seika tam narušují Steinharty, Longinesy a Orienty i když ty patří do koncernu takže ted je otázka, jestli to narušení mám řešit vyhozením těch neseik, nebo to brát jako příjemné zpestření seikosvěta.. ale prostě jsem jako asi seikař no.. ale stejně by mě fakt zajímalo, co je malá a co velká sbírka. je mi jasné, že je to velmi realitvní, ale bavilo by mi nastavit nějaké měřítko. jistě jsou tu lidi, co maj hodinek několik banánovek. pak jsou tu lidi co maj několik krabic od bot pak jsou tu lidi co maj několik plechovek od luxusních bonbónů pak jsou tu lidi co maj několik hodinek ve vrtiči pak jsou tu lidi co maj tři hodinky lidi s jednou hodinkou tu asi nejsou ale bavilo by mě sestavit tabulku velikosti sbírky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října před 5 hodinami, junior300 napsal: @kaktusář a tak to sa ospravedlnujem, netusil som. Mala to byt pochvala, ze urcite nie je mala. Mas to fajn. A chvalabohu, ze si sa nezbavil GS. Bola by to velka skoda. Dokonalo jednoduche a krasne hodinky, zvlast s tym tahom. jako to byl hodně velkej hazard s těma gs no... ani nevím co mě to popadlo asi ten propofol, ten mi dá dycky zabrat.. ale když jsme o tom mluvili s mlsounem, tak se mi ty závěry zdály logické, tak nějak jsme to upekli spolu - vycházeli jsme z toho, že na vrcholu je LHC a z tohot pohledu představa, že bych za peníze gs pořídil nějaké longinesy - se mi to zdálo celé pevné ta naše hypotéza... pak skutečně jsem začal řešit výměnu za doxy a málem o ně přišel, pak k tomu nedošlo - jakoby kvůli velikosti gs - a zůstsaly doma a já si oddych... a od té doby mám pocit, že už je nikdy nikdy nikdy nedám pryč. ale asi bych je dal pryč jedině v případě, že bych si pořídil jiné gs v lepším stavu. ale velmi pravděpodobně k tomu nedojde. jsou na mě drahé. takže díky Bohu, jsem stále hrdým majitelem gs a hrdým majitelem LHC a LC a zbytku... a doufám, že mi nejebne v palici a nepovyměňuju to nebo nerozdám... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října před 35 minutami, kaktusář napsal: jako to byl hodně velkej hazard s těma gs no... ani nevím co mě to popadlo asi ten propofol, ten mi dá dycky zabrat.. ale když jsme o tom mluvili s mlsounem, tak se mi ty závěry zdály logické, tak nějak jsme to upekli spolu - vycházeli jsme z toho, že na vrcholu je LHC a z tohot pohledu představa, že bych za peníze gs pořídil nějaké longinesy - se mi to zdálo celé pevné ta naše hypotéza... pak skutečně jsem začal řešit výměnu za doxy a málem o ně přišel, pak k tomu nedošlo - jakoby kvůli velikosti gs - a zůstsaly doma a já si oddych... a od té doby mám pocit, že už je nikdy nikdy nikdy nedám pryč. ale asi bych je dal pryč jedině v případě, že bych si pořídil jiné gs v lepším stavu. ale velmi pravděpodobně k tomu nedojde. jsou na mě drahé. takže díky Bohu, jsem stále hrdým majitelem gs a hrdým majitelem LHC a LC a zbytku... a doufám, že mi nejebne v palici a nepovyměňuju to nebo nerozdám... Takže se těším až Ti někdo nabídne nějaké topky za gs.Ale nebudu tě prudit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října hele, může se stát... nicméně mám intezivní pocit, že nějaký tajemný anděl nebo démon fóra nade mnou drží ochrannou ruku, protože např. sarx nebo steelmaster si nikdo nekoupil, když jsem to nabízel... jakoby to ti lidi neviděli, jakoby jim tajemný anděl nebo démon fóra zakryl křídlem oči a oni nespatřili tu krásnou cenu za úžasné hodinky... a hodinky zůstaly doma a já si oddych... a to ani nemluvim o výměně mant za chrona a co z toho vzešlo - přes astrony až lhc.. takže jsem nekonečně vděčen fóru za mnoho radosti a krásy, které jsem nabyl a zakusil a vyzkoušel a ponosil a neustále se raduji! 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 19. října Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října Nejaky mam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 20. října Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října něco takovýho jsem včera objednal v koscomu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 20. října Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října SACN009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 20. října Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 20. října Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 20. října Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 20. října Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října Nový nato Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 20. října Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října Pandy na hokeji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 20. října Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října Jsem rád že je mám nazpět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 20. října Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října Tož by to chtělo nějaký modrý řemen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 20. října Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října V 19. 10. 2024 v 16:59, mlsoun1 napsal: To bych vzal povíce a fotil V 19. 10. 2024 v 19:19, childe napsal: Pokud někam na víkend jedu, taky sebou nejčastěji beru jen jedny hodinky No jo, já to mám tak obecně, že jedny hodinky nosím v kuse delší dobu. A na víkend nebo i na dovolenou jedu vždy jen s jedněmi na ruce, případně přibalím G-Shocky na sport... Každý to své Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se