Vladar91 Odesláno pondělí v 17:13 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 17:13 před 22 hodinami, financ napsal: Dvoje mám já, jedny Jirka, Sashator je taky ještě má. Myslím že víc Na srazu byly 3 kusy, 2 kusy jsou prý na islandu a financ ted koupil 2 kusy. Podle mě teda 7 ks (což je teda hodně na počet obyvatel fóra ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno pondělí v 17:17 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 17:17 Docela jo, ale sklo mám už neorigo vypouklej safír a spousta vlasečnic, prostě stav nošenejch, ty tvé jsou jak že škatulky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno pondělí v 17:35 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 17:35 Globus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno pondělí v 17:40 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 17:40 Paradne mate tie Sagarmathy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno pondělí v 18:32 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 18:32 Na mých je jedna na lunetě u 30, vidět je jen z pár úhlů. Na fotce trochu jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno úterý v 10:50 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 10:50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno úterý v 17:16 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 17:16 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lidoma Odesláno úterý v 18:14 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 18:14 Vary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno úterý v 21:04 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 21:04 Pila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno před 21 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 21 hodinami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno před 20 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 20 hodinami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosti123 Odesláno před 17 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 17 hodinami 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se