killko Odesláno 30. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2024 Sobotné Bejby vločky 🩵 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 30. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2024 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 30. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 2. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 2. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2024 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 3. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matyw Odesláno 3. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2024 Stále skx. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 3. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2024 dneska jsem zjistil, že existuje tahle záležitost a jsem unešen, je to čistá krása večer jsem si nasadil s vděčností, že je mám moje oblíbené sarxy, podíval se na helveti kvůli výšce pouzdra na presage, ubezpečil jsem se, že moje sarxy jsou super tenké, maj jen 11.5mm tloušťku, jenž jsem se bohužel doklikal k tomuto novému modelu a zatím nevím , jak tomu dokážu odolat :))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 3. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2024 ešte tieto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 3. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2024 před 3 minutami, kaktusář napsal: dneska jsem zjistil, že existuje tahle záležitost a jsem unešen, je to čistá krása večer jsem si nasadil s vděčností, že je mám moje oblíbené sarxy, podíval se na helveti kvůli výšce pouzdra na presage, ubezpečil jsem se, že moje sarxy jsou super tenké, maj jen 11.5mm tloušťku, jenž jsem se bohužel doklikal k tomuto novému modelu a zatím nevím , jak tomu dokážu odolat :))) tak oprava, tyhle jsou ještě tenčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 4. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2024 (upraveno) před 9 hodinami, kaktusář napsal: dneska jsem zjistil, že existuje tahle záležitost a jsem unešen, je to čistá krása večer jsem si nasadil s vděčností, že je mám moje oblíbené sarxy, podíval se na helveti kvůli výšce pouzdra na presage, ubezpečil jsem se, že moje sarxy jsou super tenké, maj jen 11.5mm tloušťku, jenž jsem se bohužel doklikal k tomuto novému modelu a zatím nevím , jak tomu dokážu odolat :))) Já jsem neodolal těmto . Upraveno 4. prosince 2024 uživatelem Kamil.K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 4. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2024 … a na ruce 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 4. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2024 taky jsem na ně zálibně koukal, je to krása, chci je všechny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 4. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2024 Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 4. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 4. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 4. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2024 Dneska KS56, po servisu z minulého roku šlapou parádně. 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 4. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2024 spirity mám na ruce kupodivu častěji než sarxy, ani nevím proč, vždyť jsou to hodinky dvakrát levnější, a/r nestojí za nic, jdou skoro minutu do plusu... a přesto maj nějakýho spirita asi nebo co... zamiloval jsem si je... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 4. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2024 před 2 hodinami, kaktusář napsal: spirity mám na ruce kupodivu častěji než sarxy, ani nevím proč, vždyť jsou to hodinky dvakrát levnější, a/r nestojí za nic, jdou skoro minutu do plusu... a přesto maj nějakýho spirita asi nebo co... zamiloval jsem si je... jj, ty jsou supr, mám je radši než SARB033 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 4. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2024 5 hours ago, kaktusář said: spirity mám na ruce kupodivu častěji než sarxy, ani nevím proč, vždyť jsou to hodinky dvakrát levnější, a/r nestojí za nic, jdou skoro minutu do plusu... a přesto maj nějakýho spirita asi nebo co... zamiloval jsem si je... Ja sa nedivim , mne sa tiez pacia viac ako sarxy. Pridu mi take celkovo proporcne harmonickejsie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se