Lukk Odesláno sobota v 16:34 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 16:34 v přirozeném prostředí 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno před 16 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 16 hodinami Se strašně dlouhým a ještě obráceně nasazeným řemenem. Ale proti gustu... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno před 15 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 15 hodinami Baví mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stifa Odesláno před 15 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 15 hodinami Ako vidím Alpinist v rôznych variantoch tu má svoje zastúpenie. Pekne hodinky pokukoval som po nich. Nakoniec som zvolil solar od seika, keďže jedny automaty už mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno před 14 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 14 hodinami Detto alpinist Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno před 13 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 13 hodinami Se strašně dlouhým a ještě obráceně nasazeným řemenem. Ale proti gustu...Prečo myslíš, že je nasazeny obracene? Tak to dávajú od výroby. Aj mne tak došiel. Bez preklapacky viem, že to je naopak. To sú moje prvé s preklapačkou. Ako to má byť teda správne? Pýtam sa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cynique Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 6 hodinami Poslední dny nosím hlavně Alpinisty, ale dneska jsem vytáhl svoje staré, věrné, vždy spolehlivé a nestárnoucí "Flightmastery" 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno před 5 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 5 hodinami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se