Stodic Odesláno pondělí v 09:24 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 09:24 To sluníčko po ránu tak krásně svítí 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno pondělí v 09:55 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 09:55 před 30 minutami, Stodic napsal: To sluníčko po ránu tak krásně svítí Ten perlon jim sedne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno pondělí v 14:13 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 14:13 Diky..jako jo, musim říct, že tenhle perlon je fakt bezvadnej a hlavne naživo úžasné sedí k cifru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno pondělí v 18:13 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 18:13 V 8. 2. 2025 v 13:11, Pivas napsal: Jsou perfektní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matyw Odesláno úterý v 05:40 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 05:40 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno úterý v 11:27 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 11:27 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno úterý v 12:47 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 12:47 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno úterý v 15:34 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 15:34 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek123 Odesláno úterý v 17:03 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 17:03 7017-6020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno úterý v 23:00 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 23:00 Nějak mě to v novém roce bere a opět jsem neodolal "výhodné" nabídce. A ten nápis na obálce faktury mě mile potěšil! Taková maličkost, ale dokáže to zahřát u srdíčka! 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno středa v 07:58 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 07:58 A jede se do Beskyd 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno středa v 08:59 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 08:59 Dnes kladiva! 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno středa v 10:51 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 10:51 @OndraPod - Díky @Stodic - Super jsou mel jsem je možnost chvilku ponosit a fakt dobry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno středa v 12:46 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 12:46 Sagarmatha 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno středa v 13:10 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 13:10 před 2 hodinami, Pivas napsal: @OndraPod - Díky @Stodic - Super jsou mel jsem je možnost chvilku ponosit a fakt dobry. No sám jsem zvědavej, jak se budou nosit?! Na bílé ciferníky zatím nejsem, ale na tomhle mě zaujala ta úžasná čitelnost a jednoduchost a datum na 4.30 mě nějak neuráží. No a samozřejmě ta příjemná velikost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno středa v 14:25 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 14:25 3 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno středa v 18:33 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 18:33 V 11. 2. 2025 v 18:03, radek123 napsal: 7017-6020 před 5 hodinami, špelda66 napsal: Sagarmatha Tohle by se mi taky líbilo... Oboje skvělý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se