Jiří Sedlák Odesláno 15. října Nahlásit Odesláno 15. října před 6 hodinami, Zlý vlk napsal: Furt přezouvám Waffle je nejlepší.
Jiří Sedlák Odesláno 15. října Nahlásit Odesláno 15. října V 11. 10. 2025 v 15:41, bacil.357 napsal: Že zase otravuji... Jsou fakt krásný, jenom škoda že speedtimer neumí měřit rychlost.
Zlý vlk Odesláno 17. října Nahlásit Odesláno 17. října V 15. 10. 2025 v 12:53, Jiří Sedlák napsal: Waffle je nejlepší. A co vlnky? 2
Jiří Sedlák Odesláno 18. října Nahlásit Odesláno 18. října před 22 hodinami, Zlý vlk napsal: A co vlnky? Vlnky ne. Těch 20 mm je trochu problém, hodil by se DAL1BP, ale ten je 22, a DAL2BP 19mm. Řešením zdá se býti GL831 nebo vlastně cokoli od Unclestraps, ale top jsou podle mě GL, waffle a čokoláda. Dobře by vypadal i Isofrane, ale za ty peníze a k tomu jenom 1,8mm stěžejky. Tenhle řemen na fotce se nejlíp hodí na monstra.
Zlý vlk Odesláno 18. října Nahlásit Odesláno 18. října Smekám před tvými znalostmi řemínků. Ty názvy jsem si musel vygooglit. Teď aktuálně mám červený Samco (podle vzoru Barton) a super, až na tenké konce stěžejek.
cokafola Odesláno 19. října Nahlásit Odesláno 19. října Kdyby byla bílá bílá, tak by se na světle nemodřila 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se