Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 31,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Od tý doby co mám tyhle dva řemeny už tyhle dvoje divery na ničem jiným nenosím. Občas je prohodím a někdy dám přednost některému z nich i na SKX místo jubilee. Tak jsou skvělý. A ta waffle s vůní vanilky od místního váženého člena za dvě nebo tři stovky byl vážně kauf.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Like 3
  • Dát hlas 2
Odesláno

Od 4a20týho 12tý  2025….. do dneška. Škoda že nemaj signovanou korunku, to že není šroubovací mě už nevadí …. Jinak jsou fajn a denní odchylka je mínus 8 s …… což je výborný ! 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 4
Odesláno (upraveno)

Upraveno uživatelem Spongebob
  • Like 7
  • Dát hlas 1
Odesláno

Tohle mě trochu rozesmutnilo…. U jiných brandú ani mikro jsem se s tím nesetkal , na funkci to nemá vliv …. Určitě to je v toleranci. Takže pořeším až bude čas servisu ….

• Like 1
  • Haha 1
  • Sad 1
Odesláno
Před hodinou, bacil.357 napsal:

Tvoje tvé Pid fotky jsou parádní.

Jó tramvajový šotouš s chronobundusem to je diagnóza 🙂. Tramvajová trať do Bohnic je teprve v plánu ale třeba se dočkám... 

• Haha 2
Odesláno
před 13 minutami, Vodomilec napsal:

Jó tramvajový šotouš s chronobundusem to je diagnóza 🙂. Tramvajová trať do Bohnic je teprve v plánu ale třeba se dočkám... 

Junior je z tý hromadný dopravy taky hyn. Takže Prahu máme metrem a tram docela najetou.

Abych jen neplkal...Jedna rychlofotka po vybalení. 

• Like 5
  • Dát hlas 3
Odesláno
Před hodinou, bacil.357 napsal:

Junior je z tý hromadný dopravy taky hyn. Takže Prahu máme metrem a tram docela najetou.

Abych jen neplkal...Jedna rychlofotka po vybalení. 

Pěkný, plus tmavý ciferník ale já na hodinky s otočnou lunetou moc nejsem. I když v případě Seiko Alpinist budu muset ustoupit protože ta tužba je veliká. Ale bez kyklopa. 

Odesláno
před 13 hodinami, MK3D napsal:

Seiko 5 SRPL55K1 a smutný pes 😁

Takhle by to šlo, ale ty modely s kontrastním chapter ringem jsou eklhaft. 

Pejsek je krásnej, takovej miláček. Ale z vlastní zkušenosti vím, že když se pes tváří takhle, tak není smutnej, ale myslí si něco o pitomcích. 😁

Odesláno
před 12 hodinami, FantasticFabio napsal:

Tohle mě trochu rozesmutnilo…. U jiných brandú ani mikro jsem se s tím nesetkal , na funkci to nemá vliv …. Určitě to je v toleranci. Takže pořeším až bude čas servisu ….

jo to by mě taky trochu iritovalo.🤨

Odesláno
před 12 hodinami, FantasticFabio napsal:

Mám to samé na monstrech, hodinová ručka je na indexu až když je na minutách něco kolem 5. Taky to budu řešit až se servisem.

Odesláno
před 1 hodinou, Jiří Sedlák napsal:

Mám to samé na monstrech, hodinová ručka je na indexu až když je na minutách něco kolem 5. Taky to budu řešit až se servisem.

Tak oproti tobě  sem ještě v cajku ! Mít to jako ty , už bych jim volal na vrátnici aby mě přepojili na oddělení kontroly kvality !😁🤪🥳 Tak to seš dobrej, že to vydržíš až do servisu  ! 👍 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...