Jiří Sedlák Odesláno 26. března Nahlásit Odesláno 26. března před 35 minutami, Jimko napsal: Majstri, ako velmi som zhresil? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Velmi 1 1
Jiří Sedlák Odesláno 26. března Nahlásit Odesláno 26. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
Roman-ZA Odesláno 26. března Nahlásit Odesláno 26. března ... nebyt napisu DIVERS, tak by to celkom fajn
Jajar Odesláno 27. března Nahlásit Odesláno 27. března Zpátky ze silikonu na tah. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Jiří Sedlák Odesláno 27. března Nahlásit Odesláno 27. března Silikon nebrat, buď tah nebo guma. Já dneska takhle. Jak kdybych věděl, že dneska bude svítit sluníčko. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
killko Odesláno 27. března Nahlásit Odesláno 27. března Včerajšia želva v oblakoch Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Jajar Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března Já teda želvy nikdy nemusel, nijak mě nevzaly za srdce, ale v tom PADI provedení a Dark manty, co má Jiří Sedlák, jsou fakt suprový. 1
Arthur N. Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Jiří Sedlák Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března před 10 hodinami, Jajar napsal: Já teda želvy nikdy nemusel, nijak mě nevzaly za srdce, ale v tom PADI provedení a Dark manty, co má Jiří Sedlák, jsou fakt suprový. Počkej, moje nejsou dark, ale normální manty, ale super jsou oboje. Stejně mě teď nejvíc bere verze ruční granát a taky úplně obyčejný černý bez indexu na trojce nebo nejlíp 6306/9.
_lip_ Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března Ten negativní displej je překvapivě poměrně dobře čitelný. 1 1
Jajar Odesláno 29. března Nahlásit Odesláno 29. března před 11 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Počkej, moje nejsou dark, ale normální manty, ale super jsou oboje. Stejně mě teď nejvíc bere verze ruční granát a taky úplně obyčejný černý bez indexu na trojce nebo nejlíp 6306/9. Aha, mě to na fotkách co je máš na waflích připadalo jako dark, ale i tak jsou v těchto variantách pro mě nejhezčí.
Jiří Sedlák Odesláno 29. března Nahlásit Odesláno 29. března (upraveno) Začínám těmhle maličkým pětkam pricházet na chuť. Už jsem jim odpustil výřez na korunku a pomalu i ten chlupyrvoucí tah. Ten ciferník je boží, ty pětky a lomený indexy. Navíc jsou přesně a přeci jenom pouzdro sedí líp než dnes a navíc má nožky vystouplý nad úroveň spodku lunety a broušený, ne celý leštěný. Vážně uvažuju že při servisu nechám na snxs dodělat na horní plochu pouzdra kruhovej brus. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. března uživatelem Jiří Sedlák 2
Arthur N. Odesláno 29. března Nahlásit Odesláno 29. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
kaktusář Odesláno 29. března Nahlásit Odesláno 29. března V 28. 3. 2026 v 10:37, Jajar napsal: Já teda želvy nikdy nemusel, nijak mě nevzaly za srdce, ale v tom PADI provedení a Dark manty, co má Jiří Sedlák, jsou fakt suprový. já na tom byl stejně, dřív mi to nic neříkalo, pak jsem viděl film apokalypsa, začal na ně víc koukat, pak jsem si jel různé zkusit do helveti, pak jsem zas pozoroval , pak našetřil... a willardy jsou teď moje neoblíbenější automaty. a líbí se mi všechny nějak jsem k nim ale musel dozrát nebo co
Spongebob Odesláno 29. března Nahlásit Odesláno 29. března (upraveno) Člověk by řekl zbytečně vyhajpovanej, předraženej, starej krám..ale ony jsou fakt kurevsky dobrý ty si stoprocentně už nechám. Edit: vždycky jsem chtěl spíš pepsiny.. ale upřímně jsem teď rád za univerzál black&white klasiku! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. března uživatelem Spongebob 6
Nick06 Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března Dnes relaxSent from my SM-A528B using Tapatalk 1
ProF3T Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března Staib mesh Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 2
kopis Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
ITR Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března před 2 hodinami, kopis napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ahoj. Co to je za strap prosim ta a odkial? Vyzera zaujimavo 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se