Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 31,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Já teda želvy nikdy nemusel, nijak mě nevzaly za srdce, ale v tom PADI provedení a Dark manty, co má Jiří Sedlák, jsou fakt suprový.

• Like 1
Odesláno
před 10 hodinami, Jajar napsal:

Já teda želvy nikdy nemusel, nijak mě nevzaly za srdce, ale v tom PADI provedení a Dark manty, co má Jiří Sedlák, jsou fakt suprový.

Počkej, moje nejsou dark, ale normální manty, ale super jsou oboje. Stejně mě teď nejvíc bere verze ruční granát a taky úplně obyčejný černý bez indexu na trojce nebo nejlíp 6306/9.

Odesláno

Ten negativní displej je překvapivě poměrně dobře čitelný. 1470d6ba2c2d0d814db3c7cc761123fe.jpg

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 11 hodinami, Jiří Sedlák napsal:

Počkej, moje nejsou dark, ale normální manty, ale super jsou oboje. Stejně mě teď nejvíc bere verze ruční granát a taky úplně obyčejný černý bez indexu na trojce nebo nejlíp 6306/9.

Aha, mě to na fotkách co je máš na waflích připadalo jako dark, ale i tak jsou v těchto variantách pro mě nejhezčí.

Odesláno (upraveno)

Začínám těmhle maličkým pětkam pricházet na chuť. Už jsem jim odpustil výřez na korunku a pomalu i ten chlupyrvoucí tah. Ten ciferník je boží, ty pětky a lomený indexy. Navíc jsou přesně a přeci jenom pouzdro sedí líp než dnes a navíc má nožky vystouplý nad úroveň spodku lunety a broušený, ne celý leštěný. Vážně uvažuju že při servisu nechám na snxs dodělat na horní plochu pouzdra kruhovej brus.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Jiří Sedlák
  • Like 2
Odesláno
V 28. 3. 2026 v 10:37, Jajar napsal:

já na tom byl stejně, dřív mi to nic neříkalo, pak jsem viděl film apokalypsa, začal na ně víc koukat, pak jsem si jel různé zkusit do helveti, pak jsem zas pozoroval , pak našetřil... a willardy jsou teď moje neoblíbenější automaty. a líbí se mi všechny :) nějak jsem k nim ale musel dozrát nebo co

Odesláno (upraveno)

Člověk by řekl zbytečně vyhajpovanej, předraženej, starej krám..ale ony jsou fakt kurevsky dobrý 😅 ty si stoprocentně už nechám.

Edit: vždycky jsem chtěl spíš pepsiny.. ale upřímně jsem teď rád za univerzál black&white klasiku!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Spongebob
  • Like 6

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...