Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Dobre rano v praci-.Foto na prvy krat neprešlo.

Odoslané z MI 4LTE pomocou Tapatalku

post-39520-1446273570,2.jpg

Odoslané z MI 4LTE pomocou Tapatalku

Upraveno uživatelem jožko
Odesláno

Ty čudle sou brutální. Plus ty subcifry na pravý straně...Jak tady už v minulosti někdo trefně uvedl, hodinky "padaj" na pravou stranu..

Návštěvník dabelM
Odesláno (upraveno)

Nasiel som svoje dreamwatch. Este si ale budem musiet pockat... :)

Jsou fakt masivní a ve spojitostí s velikostí pouzdra bych bál, že budu korunky tlačit do ruky !

Jaký jsi měl z nich pocit ?

Upraveno uživatelem filo-boxer
Odesláno

Nazivo posobili luxusne, skvele padli aj cez svoju velkost k obleku. Masivne korunky pocas skusania netlacili, tazko povedat ako by tomu bolo pri dlhodobom noseni. Pre mna to boli naj GS v Koscome. Uz raz som ich drazil bez kovoveho tahu a nad 4200? sa mi nechcelo ist. Dnes by som mal vacsiu odvahu a v pripade dobrej ponuky by som asi rozpustil celu zbierku.

Ked som si po vyskusani nasadil svoje trojrucickove GS, tak som sa citil tak nejak chudobne. :) Rovnako to videl aj kamarat, ktory ma sbga001 a prisiel pozriet povodne hi beaty, avsak po skuseni tychto uz nad inymi neuvazuje. Cena za sbgc005 je vsak v Koscome trochu prepalena- 270000 CZK (retail je 9100$).

Návštěvník dabelM
Odesláno

Asi ten rozdíl v rámci kurzového přepočtu je prostor pro vyjednávání se zákazníkem. Jsem zvědavej, na jakou slevu při platbě v hotovosti by se dalo prodejce v Koskomu ukecat...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...