Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 29,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Prubnul jsi i žlutou? Na léto cool. Ta zelená je doslova magická :)

zlutou jsem chtel taky zkusit, ale v posledni chvili jsem vymekl

zatim je tocim na techto prlonech: cerna,hneda,seda,bezova,zelena

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak se na tom oysteru nosej?Ja zkusil inzenyra a nic moc,predavam s tim na jednu stranu:-)

nosi sa fajne, ja to nosim trochu na volno takze som zvyknuty za jemne plandaju. plus mi opucha ruka a nema to extenziu, tak je tam rezerva. ale chcem vyskusat presidenta od tungchoya aj s nejakou vypecenejsou sponou, to by mal byt podla mna ten najlepsi tah na MM1000.

edit: vola sa to Endmill:

post-4112-0-01672300-1456170498_thumb.jpg

post-4112-0-72571900-1456170498_thumb.jpg

Upraveno uživatelem instant
Odkaz ke komentáři

Zdravím. Už teď se dovedu vcítit do vaších reakcí,,co to je tady za nové monstrum. ,, Už tři roky to tu sleduji a dnes se mi chtělo do tohoto chrono života vstoupit. Začal jsem v deseti létech Moskvami, které krásně luminovaly a dnes mám na ruce modré monstra limitovanou sérii. Začátky budou těžké, ale trošičku hodinkám rozumím a pár jich mám, tak se snad nějak za pár let začlením. Tak zatím. kralvladimír

Odkaz ke komentáři

Jak říkám; budu se muset učit, fotit , vkládat. Mám modré superiory seiko monster limitku cislo 131, titanová Citizen Ecozilla..... No zatím stačí. Teď se budu snažit tady kouknout dva krát denně a začít se dělit o ty skvosty a zkušenosti kterých moc nemám.....

Odkaz ke komentáři

Nekde jsem tu cetl,ze shroud ma bejt keramika.Vycmuchal jsem nejakej prehled tunaku,co si sem pred lety linkoval a tam je psano,ze pouzdro i shroud jsou z titanu s DLC,je to tak?Vim,ze SBBN013 maj shroud keramickej,ale tohle je podle všeho komplet titan...

Je to tak, u emperoru je to potazenej titan, u quartzovjech darth tuna je to keramika. Podle me je lepsi ten titan, ten keramickej potah(nebo co to je) vydrzi docela dost, pokud s nima teda clovek nespadne na motorce apod
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...