JaRooN Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Po 10 dnech na ruce pořád 0s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 spokojný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patapufa Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Moje první Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasan Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 ..jsou fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daur Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 SARB017 na sedivem perlónuPrubnul jsi i žlutou? Na léto cool. Ta zelená je doslova magická Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 zlataky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Dnes modre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 (upraveno) Seikozilla v prirode Upraveno 22. února 2016 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Seikozilla v prirodeJak se na tom oysteru nosej?Ja zkusil inzenyra a nic moc,predavam s tim na jednu stranu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Prubnul jsi i žlutou? Na léto cool. Ta zelená je doslova magická zlutou jsem chtel taky zkusit, ale v posledni chvili jsem vymeklzatim je tocim na techto prlonech: cerna,hneda,seda,bezova,zelena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 (upraveno) Jak se na tom oysteru nosej?Ja zkusil inzenyra a nic moc,predavam s tim na jednu stranu:-) nosi sa fajne, ja to nosim trochu na volno takze som zvyknuty za jemne plandaju. plus mi opucha ruka a nema to extenziu, tak je tam rezerva. ale chcem vyskusat presidenta od tungchoya aj s nejakou vypecenejsou sponou, to by mal byt podla mna ten najlepsi tah na MM1000. edit: vola sa to Endmill: Upraveno 22. února 2016 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Nekde jsem tu cetl,ze shroud ma bejt keramika.Vycmuchal jsem nejakej prehled tunaku,co si sem pred lety linkoval a tam je psano,ze pouzdro i shroud jsou z titanu s DLC,je to tak?Vim,ze SBBN013 maj shroud keramickej,ale tohle je podle všeho komplet titan... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 spokojný Pekna kuze :-) takhle jsem je snad jeste nevidel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimidalvlark Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Zdravím. Už teď se dovedu vcítit do vaších reakcí,,co to je tady za nové monstrum. ,, Už tři roky to tu sleduji a dnes se mi chtělo do tohoto chrono života vstoupit. Začal jsem v deseti létech Moskvami, které krásně luminovaly a dnes mám na ruce modré monstra limitovanou sérii. Začátky budou těžké, ale trošičku hodinkám rozumím a pár jich mám, tak se snad nějak za pár let začlením. Tak zatím. kralvladimír Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 (upraveno) No tak jeste pridej fotku :-) Upraveno 22. února 2016 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Nazdar kolego,tak sem nahazej fotky,co mas za hodinky,ja se rad podivam.Monstra jsou klasika a luminujou vo trochu vic,jak Moskvy:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimidalvlark Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Jak říkám; budu se muset učit, fotit , vkládat. Mám modré superiory seiko monster limitku cislo 131, titanová Citizen Ecozilla..... No zatím stačí. Teď se budu snažit tady kouknout dva krát denně a začít se dělit o ty skvosty a zkušenosti kterých moc nemám..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimidalvlark Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 No co už.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasan Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2016 ..jeden světlej cifr od seika k MM a mizím z fora..nejvyssi cas to udelat,jinak mi jebne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2016 Nekde jsem tu cetl,ze shroud ma bejt keramika.Vycmuchal jsem nejakej prehled tunaku,co si sem pred lety linkoval a tam je psano,ze pouzdro i shroud jsou z titanu s DLC,je to tak?Vim,ze SBBN013 maj shroud keramickej,ale tohle je podle všeho komplet titan...Je to tak, u emperoru je to potazenej titan, u quartzovjech darth tuna je to keramika. Podle me je lepsi ten titan, ten keramickej potah(nebo co to je) vydrzi docela dost, pokud s nima teda clovek nespadne na motorce apod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se