Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Je to tak, u emperoru je to potazenej titan, u quartzovjech darth tuna je to keramika. Podle me je lepsi ten titan, ten keramickej potah(nebo co to je) vydrzi docela dost, pokud s nima teda clovek nespadne na motorce apod

Diky,to jem chtel slyset.Ja si to i myslel,ale tady je to parkrat zmineny blbe,teda ze shroud je keramickej... Upraveno uživatelem villain83
  • Odpovědi 31,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

ale skrabnut sa to da, ne ze ne :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem instant
Odesláno

Ja ho poskrabanej mam taky,to me tolik neboli,ale mel jsem je pod svetrem a radne jsem s nima jebnul vo futra,malinko se mi vorosilo celo pri pomysleni,ze z rukavu vysypu patnact keramickejch strepu:-)

Odesláno

podla certifikacie to ma vydrzat pad na tvrdu keramicku podlahu z vysky 1m.. ale skusat to teda nebudem :)

ja som ich take kupil, pouzivam ich na najdrsnejsie ucely a musim povedat, ze ziadny skrabanec nepribudol. a tiez ziadny nepribudol na ten oyster, to ako klobuk dole pred cinanom

Odesláno

inac keby ste niekto zohnali presny vykres shroudu, skusil by som dat chalanom v dielni nech si zablbnu s frezou. nemame 3D scanner co by to v takej presnosti vedel naskenovat, a nechcem ich moc vytazovat mojimi zabavkami. pripadne ak to viete niekto prehnat presnym 3D skenerom, piste SZ :) 

Odesláno

Dnes jsem vás tady jen četl, protože jsem ráno nasadil nové Vratislavia. A můžu říct, že poslední hodiny v práci jsem už trpěl. Seiko postižený Seikokot, který je na této značce asi už fakt závislý. Máte to nějak podobně?

Odesláno

Dnes jsem vás tady jen četl, protože jsem ráno nasadil nové Vratislavia. A můžu říct, že poslední hodiny v práci jsem už trpěl. Seiko postižený Seikokot, který je na této značce asi už fakt závislý. Máte to nějak podobně?

Bílé, modré, žluté, I., II. nebo III. generace, tož dám nějaké odkaz na foto, né? 

Odesláno

Bílé, modré, žluté, I., II. nebo III. generace, tož dám nějaké odkaz na foto, né?

Dnes jsem je dával do vlákna "Co máte dnes na ruce".

Modré III. generace ;)

Odesláno

Omlouvám se kvalitu..

Odesláno

Mame, a sme a tym uz davno zmiereni. Cim skor to pochopis, tym viac penazi ti zostane na Seika :D

Odesláno

Mame, a sme a tym uz davno zmiereni. Cim skor to pochopis, tym viac penazi ti zostane na Seika :D

Ale tak ja som to už pochopil. Vratislavia sa ku mne dostali výmenou a skúsiť sa vraj má všetko ;)

Odesláno (upraveno)

Oboje som v živote skúsil a fakt žiadna hitparáda.

Zostanem radšej u toho, čo ma baví a u čoho si nemusím dať otázku PREČO ;)

Upraveno uživatelem JaRooN
Odesláno

Pekna kuze :-) takhle jsem je snad jeste nevidel..

budú na tahu aj tak ale tá koža je príjemne mäkká, na to že je nová  :) a inak sa mi stále a stále potvrdzuje, že s čiernou sa nedá nikdy nič skaziť... ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...