Sphinxx Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Díky Pavle, nevím kam dřív skočit, ale na tah je dám co nejdříve guma je super, ale ten pověstný tah chci zkusit . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Díky Pavle, nevím kam dřív skočit, ale na tah je dám co nejdříve guma je super, ale ten pověstný tah chci zkusit .Ok, budu se tesit a uzivej . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Díky, zatím hltám ... nečekal jsem, že mě až tak příjemně překvapí, opravdu hodinka srovnatelná se švýcarskou konkurencí v dvojnásobné hodnotě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Díky, zatím hltám ... nečekal jsem, že mě až tak příjemně překvapí, opravdu hodinka srovnatelná se švýcarskou konkurencí v dvojnásobné hodnotě.To tady kluci dobre vedi . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Díky, zatím hltám ... nečekal jsem, že mě až tak příjemně překvapí, opravdu hodinka srovnatelná se švýcarskou konkurencí v dvojnásobné hodnotě.Ja tyhle hodinky zeru, ale od tahu zadnej zazrak necekej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 villain83: Mám je první den a jsou super! Ten tah má dle mého jedinou nevýhodu a sám nevím proč to tak vymysleli. Tah, jako takový je SS a spona je titan. Tyhle hodinky jsou půl roku staré a ta spona na tahu je docela jetá, titan v každé formě dostává zabrat, no zatím to nechám tak a v nejhorším nechám přeleštit. Nicméně to zatím neřeším, protože mi vykouzlily "rohlík na tváři", ale obecně jsem spíš tahovej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 (upraveno) Dobrovolně se přiznávám k dlouhodobému držení tohoto kousku:dávam je tu hlavně kvůli lumi, protože Monstra ji mají vynikající.Fotka bohužel mobilovka, podprůměr. Upraveno 1. července 2016 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 villain83: Mám je první den a jsou super! Ten tah má dle mého jedinou nevýhodu a sám nevím proč to tak vymysleli. Tah, jako takový je SS a spona je titan. Tyhle hodinky jsou půl roku staré a ta spona na tahu je docela jetá, titan v každé formě dostává zabrat, no zatím to nechám tak a v nejhorším nechám přeleštit. Nicméně to zatím neřeším, protože mi vykouzlily "rohlík na tváři", ale obecně jsem spíš tahovej.Titan to podle vseho neni, uz se to tu mohutne resilo, nicmene povrch tak vypada.A je to hnus, ta spona me pekne sere:-) Ja na ne chci sehnat aftermarket pyramidovej gumak, genialni kombo:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Ja na ne chci sehnat aftermarket pyramidovej gumak, genialni kombo:-)Aha, tak mě to bylo řečeno, že by to měl být titan, ale je to vcelku jedno. Nicméně ten "pyramidovej gumák" je to, co mám já na těch fotkách výše? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Davide gratuluju,budu tě muset pozvat na rande a vyzkoušet (ty hodinky) :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Díky Dejve, až pojedeš kolem Práglu není problém, ale bejt Tebou raději bych si to rozmyslel, abys mě pak nepřemlouval k prodeji, chci si je aspoň tejden užít ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 (upraveno) Aha, tak mě to bylo řečeno, že by to měl být titan, ale je to vcelku jedno. Nicméně ten "pyramidovej gumák" je to, co mám já na těch fotkách výše?Ne ne, zagoogli , co byl origo gumak na 6105, s timhle se prodavaly, takze cokoli kovovyho uvidis v inzerci na 6105, je aftermarket.Origo stojej jebu a praskaj, stalo se mi to taky, respektive kolegovi, kterymu jsem prodaval.Blby.Ale 40let starej polyuretan...no,co chtit.Todle je hezka alternativa za dobrej peniz. Upraveno 1. července 2016 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Jj, vidím Seiko a mám zatmění.... užívej si je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 (upraveno) Ne ne, zagoogli , co byl origo gumak na 6105, s timhle se prodavaly, takze cokoli kovovyho uvidis v inzerci na 6105, je aftermarket.Origo stojej jebu a praskaj, stalo se mi to taky, respektive kolegovi, kterymu jsem prodaval.Blby.Ale 40let starej polyuretan...no,co chtit.Todle je hezka alternativa za dobrej peniz.Mrknu na to ... ale až zítra. Jj, vidím Seiko a mám zatmění.... užívej si je Já taky a tohle je výsledek ... Upraveno 1. července 2016 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasan Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Díky Pavle, nevím kam dřív skočit, ale na tah je dám co nejdříve guma je super, ale ten pověstný tah chci zkusit ...no ja si prave myslim,ze guma u MM je dost na pitchu .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 plasan: ta guma je super, hodinky přesně sedí na ruce, ale jak jsem psal, ještě jsem neměl na ruce náramek . Uvidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2016 Dostaly me . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 To je dobre. Uzivej si jich! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 To je dobre. Uzivej si jich!Dekuji Andy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 3. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2016 Dostaly me .Aby ne, máš je pěkný, mám sice jen "otloukánky" ale třeba to přijde.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se