Přejít na obsah

Jaké Seiko máte právě na ruce?

People

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 29,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Díky Pavle, nevím kam dřív skočit, ale na tah je dám co nejdříve guma je super, ale ten pověstný tah chci zkusit :) .

Ok, budu se tesit a uzivej ;) .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky, zatím hltám :D ... nečekal jsem, že mě až tak příjemně překvapí, opravdu hodinka srovnatelná se švýcarskou konkurencí v dvojnásobné hodnotě.

To tady kluci dobre vedi :) .

Odkaz ke komentáři

villain83: Mám je první den a jsou super! Ten tah má dle mého jedinou nevýhodu a sám nevím proč to tak vymysleli. Tah, jako takový je SS a spona je titan. Tyhle hodinky jsou půl roku staré a ta spona na tahu je docela jetá, titan v každé formě dostává zabrat, no zatím to nechám tak a v nejhorším nechám přeleštit. Nicméně to zatím neřeším, protože mi vykouzlily "rohlík na tváři", ale obecně jsem spíš tahovej.

Odkaz ke komentáři

Dobrovolně se přiznávám k dlouhodobému držení tohoto kousku:

post-20625-0-87948500-1467401330_thumb.jpg

dávam je tu hlavně kvůli lumi, protože Monstra ji mají vynikající.

Fotka bohužel mobilovka, podprůměr.

Upraveno uživatelem p3k
Odkaz ke komentáři

villain83: Mám je první den a jsou super! Ten tah má dle mého jedinou nevýhodu a sám nevím proč to tak vymysleli. Tah, jako takový je SS a spona je titan. Tyhle hodinky jsou půl roku staré a ta spona na tahu je docela jetá, titan v každé formě dostává zabrat, no zatím to nechám tak a v nejhorším nechám přeleštit. Nicméně to zatím neřeším, protože mi vykouzlily "rohlík na tváři", ale obecně jsem spíš tahovej.

Titan to podle vseho neni, uz se to tu mohutne resilo, nicmene povrch tak vypada.A je to hnus, ta spona me pekne sere:-) Ja na ne chci sehnat aftermarket pyramidovej gumak, genialni kombo:-)

Odkaz ke komentáři

Ja na ne chci sehnat aftermarket pyramidovej gumak, genialni kombo:-)

Aha, tak mě to bylo řečeno, že by to měl být titan, ale je to vcelku jedno. Nicméně ten "pyramidovej gumák" je to, co mám já na těch fotkách výše?

Odkaz ke komentáři

Aha, tak mě to bylo řečeno, že by to měl být titan, ale je to vcelku jedno. Nicméně ten "pyramidovej gumák" je to, co mám já na těch fotkách výše?

Ne ne, zagoogli , co byl origo gumak na 6105, s timhle se prodavaly, takze cokoli kovovyho uvidis v inzerci na 6105, je aftermarket.Origo stojej jebu a praskaj, stalo se mi to taky, respektive kolegovi, kterymu jsem prodaval.Blby.Ale 40let starej polyuretan...no,co chtit.Todle je hezka alternativa za dobrej peniz. Upraveno uživatelem villain83
Odkaz ke komentáři

Ne ne, zagoogli , co byl origo gumak na 6105, s timhle se prodavaly, takze cokoli kovovyho uvidis v inzerci na 6105, je aftermarket.Origo stojej jebu a praskaj, stalo se mi to taky, respektive kolegovi, kterymu jsem prodaval.Blby.Ale 40let starej polyuretan...no,co chtit.Todle je hezka alternativa za dobrej peniz.

Mrknu na to ... ale až zítra.

Jj, vidím Seiko a mám zatmění.... :) užívej si je ;)

Já taky a tohle je výsledek  :D ...

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odkaz ke komentáři

Dostaly me :) .

post-30673-0-38031300-1467477527_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

To je dobre. Uzivej si jich!

Dekuji Andy.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...