Jimmy-Jimmy Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivlado Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 Dneškom sa pridávam do klubu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 Dneškom sa pridávam do klubu....sarg.jpga pekný vstup do klubu, GRATULUJEM a pochvál sa s pocitmi a pls. ešte fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 Rumsztyk, fajne to mas!Oboje. Jak 007 tak 009. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 Dneškom sa pridávam do klubu....sarg.jpgGratuluju! Jak čas plyne, tak se mi líbí čím dál tím víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 (upraveno) Rumsztyk, fajne to mas! Oboje. Jak 007 tak 009. ;-)Děkuju. Jediné hodinky, které nemají vypouklou acrylic skluzavky, které se mi líbí Upraveno 7. října 2016 uživatelem Rumsztyk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simon Alexander Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 (upraveno) Asi nejohranější pětky, moje první automaty a ty už asi nesundám. I když to jsem říkal u všech hodinek, ale jdou 4 sec do + tak jsem spokojen. Upraveno 7. října 2016 uživatelem Simon Alexander Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivlado Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 (upraveno) a pekný vstup do klubu, GRATULUJEM a pochvál sa s pocitmi a pls. ešte fotky Gratuluju! Jak čas plyne, tak se mi líbí čím dál tím víc Ďakujem. Po prvom dni na ruke musím povedať ,že sú hlavne veľmi pohodlné a to ako veľkosťou ,tak aj tvarom púzdra. ...a vyzerajú byť celkom fotogenické Upraveno 7. října 2016 uživatelem ivlado Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 GS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 8. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 nemas ich plne natiahnute. Malo ich nosis pripadne sa malo pohybujes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 Poslem ti vzorku stolice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2016 Ode dne co dorazily v podstatě stále na ruce. Jsem spokojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Komu se nelení, tomu se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 stosi: pekne zelena a dobre Ti sedi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Díky, pro mě je to návyková záležitost. I když huhu4d mi trochu vjel do úsměvu srovnáním se zelenou od GS .Ještě musí dorazit tah, a nějaká dobrá kožka. Ten Seiko řemen je vyloženě tragédie - snad by udělali líp, kdy to posílali bez.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Premejslel jsem, ze je zkusim a neni to spatne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Premejslel jsem, ze je zkusim a neni to spatne.Tahle cerna verze je jedina, ktere me docela laka, uz jenom kvuli subjektivnimu srovnani s 6309. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Tahle cerna verze je jedina, ktere me docela laka, uz jenom kvuli subjektivnimu srovnani s 6309.Mě vlastně taky. Zvažoval jsem ještě Padi, ale je to tady masovka a asi by mě ty barvy za chvíli přestaly bavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2016 Ja mel v ruce modry... Docela to ujde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se