tano Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2016 Stale v robote Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2016 GS Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kotuc20 Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2016 Tie GS divery sú úžasné. Keď vyrastiem aj ja si ich kúpim .
instant Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 tvl ja na ten mobil bez okuliarov fakt nevidim.. co nekricite tu je ta spravna fotka.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rudykopalsson Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 tvl ja na ten mobil bez okuliarov fakt nevidim.. co nekricite tu je ta spravna fotka.. sem si říkal áááá umění, tomu já nerozumím... :-)
AndyAaron Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 @instant Tak spravny gentleman (kterych tu je ocividne spousta) chyby druhych nevypichuje Ta druha je kapku lepsi
kotuc20 Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 To je jedno ale kľudne ich môžeš pridávať viac.
lucid Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 Výlet do r. 1987 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
minimus80 Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 Postak bol rychly a prekvapil ma pri odchode do prace tak dnes uz s vysnivanymi 17kami ! Ps uz nie som chronopmag panic ...kedze moj prvy hodinkovy nakup na fore mam uspesne za sebou :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 Postak bol rychly a prekvapil ma pri odchode do prace tak dnes uz s vysnivanymi 17kami ! Ps uz nie som chronopmag panic ...kedze moj prvy hodinkovy nakup na fore mam uspesne za sebou :-)Gratuluju, moc pekny hodinky.
Rudykopalsson Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 povedený první nákup, gratuluju:-) no a teď už se nezastavíš:-)
Ruiz.aw Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 Ten řemen jim sekne! Dobrá volba :-)
plasan Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 Výlet do r. 1987..ty mi davas lucid,kdyby te napadlo je poslat dal,tak mi prosim napis sz ..kde to lovis?
minimus80 Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 Dik...jo remen im sadne(od Anela) a tah je na moje prekvapenie krajsi/pohodlnejsi ako na sarb033 ...do "holy sarb trinity" mi teraz chyba coctail 065
plasan Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 ..pořád stejné Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
stosi Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 Dik...jo remen im sadne(od Anela) a tah je na moje prekvapenie krajsi/pohodlnejsi ako na sarb033 ...do "holy sarb trinity" mi teraz chyba coctail 065A počkej, co mi Anela ušil tentokráte )) Večer nafotím, až to na 017 nahodím.
busmil Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 Teď na ruce pořád..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
stosi Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 kvazi nato Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza.manta Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 Tak nám trochu napadlo ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se