instant Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2017 Jedny z definitivnych GS (priznajte sa kto ste ozbijali elnina o tie jeho funglovky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2017 To bol určitě dajaký Manfred Kokot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2017 Bodaj by sme mali viac takych Kokotov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2017 Škoda no, už jsem myslel že je pustil Instant, což by znamenalo jediné...Level Up ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2017 Usnul na vavřínech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2017 Dobře, řeknu to.Já jsem asi spokojený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2017 kamilb: dobre Ty !!!! Jsou paradni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2017 Dobře, řeknu to.Já jsem asi spokojený dogfox_zero.jpgJo tak takhle to je:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2017 (upraveno) To kamilb: nemel jsi jeste vcera každoroční depresi? Tak tomu rikam lek.. :-)) Upraveno 17. ledna 2017 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2017 Prostě jak sem tak klesal ke dnu, loučil se, najednou blik - světlo na konci tunelu...Už je to 7 hodin a já sem furt ještě v euforii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2017 Dobře, řeknu to.Já jsem asi spokojený velká gratulace, suší pánovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2017 takže 012 půjdou jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2017 Presne tak sa ma liecit chronodeprese Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2017 A ja si rikal kdo je tak rychle vyzobnul, gratulace, jo a 012 bych kvuli nim nepoustel ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 Všem dík.012ky skutečně v žádném případě nepůjdou, je to vymodlený kousek který už se mnou byl v dobrém i zlém.Byl to stejně impulsivní rychlý nákup jako ty GS, reflex pudu sebezáchovy. Ivan Petrovič by měl ze mě měl radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 Gratulace! Jsou to krásný hodinky. Taky teď chronotápu, ale takovejhle krok zatím neplánuju, ale kdoví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 Všem dík.012ky skutečně v žádném případě nepůjdou, je to vymodlený kousek který už se mnou byl v dobrém i zlém.Byl to stejně impulsivní rychlý nákup jako ty GS, reflex pudu sebezáchovy. Ivan Petrovič by měl ze mě měl radost.rychlý a dorbrý refelex, člověk by si skoro ani nevšiml, že byly na prodej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 ladime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 Dnes Rarx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se