AndyAaron Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Odesláno 9. února 2017 Neboj, to prestane Je to celkem castej jev, zvlast u Seika. Spousta peknych a dostupnych modelu, tak clovek ze zacatku kupuje a zkousi. Po case si pak uz zacnes vic nakupy rozmyslet
Arthur N. Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Odesláno 9. února 2017 vcerejsi nakup nejak se to zvrhava ... troje hodinky za 3 dny MtFuji.jpghele, jsou tady zkušení primáři, kteří ti poradí,např. financ http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/14702-rodinné-foto/page-94#entry1865883 nebo wizard-ov (to je asi pro mě nejvíc), to kdybych včas četl, tak utíkám a vůbec se neohlížím:)http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/78074-wizard-ov-aneb-vývoj-chronohňupa/
Arthur N. Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Odesláno 9. února 2017 Dneska malé pětatřicítky mám také rád pětatřicítky, dobrá volba, chlape!
DavidLC Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Odesláno 9. února 2017 hele, jsou tady zkušení primáři, kteří ti poradí,např. financ http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/14702-rodinné-foto/page-94#entry1865883 nebo wizard-ov (to je asi pro mě nejvíc), to kdybych včas četl, tak utíkám a vůbec se neohlížím:)http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/78074-wizard-ov-aneb-vývoj-chronohňupa/Ale nene, neutekl by si, jen by jsi si řekl, že to není možné a že tobě se to nestane (protože přeci nejsi "magor") a výsledek stejný
radek123 Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Odesláno 9. února 2017 Neboj, to prestane Je to celkem castej jev, zvlast u Seika. Spousta peknych a dostupnych modelu, tak clovek ze zacatku kupuje a zkousi. Po case si pak uz zacnes vic nakupy rozmyslet tak nejak ... mel sem vyhlidlejch treba 5 typu hodinek s tim, ze co se ukaze to si koupim ... ted sem v situaci ze z tech 5 mam 3 koupene a pak jeste dvoje neplanovane a v seznamu co "nutne potrebuju" je dalsich 5 typu (po odecteni tech co me prijdou mimo limit)... rozmejsleni me nikdy moc neslo ... u aut a motorek clovek rychle narazi na to , ze garaz neni nafukovaci a stavet dalsi stodolu na parkovani (v jednom roce) me prijde zvrhly ..ale hodinek se da elegantne uskladnit fakt hodne
Ondrais Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Odesláno 9. února 2017 Dnes se topim v tomto. :-D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AndyAaron Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Odesláno 9. února 2017 @radek123 Jo, je to mor.Ja dnes vytahl putovni petky a zahrivam je na nejake vikendove foceni
AndyAaron Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Odesláno 10. února 2017 Tano, jsou obrovske Mel jsem v ruce cerno-zlutou verzi a ta me na prvni pohled zaujala vic. Ale na druhy to nejak vyprchalo. Tady z tech kremovo-zelenych jsem na fotkach uplne nadseny nebyl, ale kdyz jsem je dostal do ruky, tak jsem jim prisel na chut. Jsou hodne vysoke, ale kupodivu pohodlne. Origo nato je pevne a kvalitni, pekne drzi a signovana spona je fajn. Celkove se nosi moc fajn, ale je potreba si na to zvyknout (zvlast, kdyz prechazis z 35mm oblekovek ). Skoda, ze to neni GMT.
Jörg8X Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Odesláno 10. února 2017 mám také rád pětatřicítky, dobrá volba, chlape!Já už je mám přes dva roky a pořád mě baví
Arthur N. Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Odesláno 10. února 2017 Jörg8X: tak to pak jo, tak dobrá volba výběru pro čtvrtek:)
tano Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Odesláno 10. února 2017 (upraveno) Tano, jsou obrovske Mel jsem v ruce cerno-zlutou verzi a ta me na prvni pohled zaujala vic. Ale na druhy to nejak vyprchalo. Tady z tech kremovo-zelenych jsem na fotkach uplne nadseny nebyl, ale kdyz jsem je dostal do ruky, tak jsem jim prisel na chut. Jsou hodne vysoke, ale kupodivu pohodlne. Origo nato je pevne a kvalitni, pekne drzi a signovana spona je fajn. Celkove se nosi moc fajn, ale je potreba si na to zvyknout (zvlast, kdyz prechazis z 35mm oblekovek ). Skoda, ze to neni GMT.Tyto jsem mel moznost zkusit na srazu. Vysoke a s tim nato hruza .Pohodlne za me nee.Edit: vlastne maji vse co rekneme nehledam. Upraveno 10. února 2017 uživatelem tano
Coolidge Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Odesláno 10. února 2017 scve Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrais Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Odesláno 10. února 2017 dnes nevím pro které se rozhodnout a ne jen pro dnešek. Které by jste si nechali kdyby šly jedny pryč? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DavidLC Odesláno 10. února 2017 Nahlásit Odesláno 10. února 2017 Ty vlevo nechat,ať to nemáš tak snadný :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se