Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pebe, Villain, Blackhead - Díky kluci. Mám z nich velkou radost. I přes ten Maxi rozměr 46mm se na ruce nosí úžasně.

tak "pacičku" na ně máš ;)

Odesláno

Dneska dorazil předvánoční dáreček

Ananta GMT Spring drive. Nádhera.

SD Ananty se mi vždycky líbily...jen právě ten rozměr jsem nikdy nedokázal skousnout, to pouzdro je ale zkrátka neuvěřitelný...gratulace a šťastný a veselý

Odesláno

Neskutečná pecka, gratuluju, kdy bude sraz ? :D

Díky Davide. Zkusím udělat lepší fotky a sepsat nějakou minirecenzi. Tyto Seika si to zaslouží

A na sraz s Anantami určitě dorazíme (-:

Odesláno

VojtaJ a Svatoslav: pekne nam to zloutne, ze? Uz zacinaji padat mlhy :clap:

Jo, jo. Bydlím na kraji města a z okna koukám na les. Občas není ani na těch 170 metrů vidět... Ale na druhou stranu, když už vidět je, je to hezký pohled. Podzim mám rád...  :lol2:

Odesláno

Konečně v klubu té Marie Mastrové (nebo jak se to píše) :)

Gratuluji k SBBN015! Možná to jsou i ty moje co jsem prodával na Moravu? Jsou to úžasné "kladiva". Ještě SBDX a budeš mít super kombo :clap:

Odesláno

Jo, predpokladam ze jsou to ty moje, co jsem prodaval Tobe a ted uz je ma asi patej clen, takovy putovni se z nich staly, poznavaci znameni, odrena spona od dna Vltavy! :)

Gratuluji k SBBN015! Možná to jsou i ty moje co jsem prodával na Moravu? Jsou to úžasné "kladiva". Ještě SBDX a budeš mít super kombo :clap:

Odesláno

Díky,za těch pár hodin naprostá spokojenost a soužití i s mojí hubenou rukou.Kus materiálu to fakt je.Popravdě do komba bych rád SBDB 600 ;-)

Odesláno

Jo, predpokladam ze jsou to ty moje, co jsem prodaval Tobe a ted uz je ma asi patej clen, takovy putovni se z nich staly, poznavaci znameni, odrena spona od dna Vltavy! :)

Jo jsou to ony.To je taky nápad,potápět se s potápkama :-) Já na ně budu jak na vlastní ;-))

Odesláno

Ano poznávací znamení s příběhem

Odesláno

DavidLC: dobre Ty, gratuluji :clap:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...