Piplík Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 Peknej jezisek!Pebe, Villain, Blackhead - Díky kluci. Mám z nich velkou radost. I přes ten Maxi rozměr 46mm se na ruce nosí úžasně. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 Pebe, Villain, Blackhead - Díky kluci. Mám z nich velkou radost. I přes ten Maxi rozměr 46mm se na ruce nosí úžasně. tak "pacičku" na ně máš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 Dneska dorazil předvánoční dárečekAnanta GMT Spring drive. Nádhera.SD Ananty se mi vždycky líbily...jen právě ten rozměr jsem nikdy nedokázal skousnout, to pouzdro je ale zkrátka neuvěřitelný...gratulace a šťastný a veselý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 tak "pacičku" na ně máš To jako že nesmím zhubnout (-: ?Že mi pak jako spadnou z "pacičky" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 Pebe, Villain, Blackhead - Díky kluci. Mám z nich velkou radost. I přes ten Maxi rozměr 46mm se na ruce nosí úžasně.Tak ty jsou brutální!Gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 To jako že nesmím zhubnout (-: ?Že mi pak jako spadnou z "pacičky" JO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 Dneska dorazil předvánoční dárečekAnanta GMT Spring drive. Nádhera.Neskutečná pecka, gratuluju, kdy bude sraz ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 19. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2017 Neskutečná pecka, gratuluju, kdy bude sraz ? Díky Davide. Zkusím udělat lepší fotky a sepsat nějakou minirecenzi. Tyto Seika si to zaslouží A na sraz s Anantami určitě dorazíme (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 VojtaJ a Svatoslav: pekne nam to zloutne, ze? Uz zacinaji padat mlhy Tano, u nás mlha už každý den dopoledne jako pra.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 VojtaJ a Svatoslav: pekne nam to zloutne, ze? Uz zacinaji padat mlhy Jo, jo. Bydlím na kraji města a z okna koukám na les. Občas není ani na těch 170 metrů vidět... Ale na druhou stranu, když už vidět je, je to hezký pohled. Podzim mám rád... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 VojtaJ: já mám podzim taky rád. Dnes se to asi neprobere. Tak jedny památeční i s mlhou. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 Konečně v klubu té Marie Mastrové (nebo jak se to píše) Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 Konečně v klubu té Marie Mastrové (nebo jak se to píše) Gratuluji k SBBN015! Možná to jsou i ty moje co jsem prodával na Moravu? Jsou to úžasné "kladiva". Ještě SBDX a budeš mít super kombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 Jo, predpokladam ze jsou to ty moje, co jsem prodaval Tobe a ted uz je ma asi patej clen, takovy putovni se z nich staly, poznavaci znameni, odrena spona od dna Vltavy! Gratuluji k SBBN015! Možná to jsou i ty moje co jsem prodával na Moravu? Jsou to úžasné "kladiva". Ještě SBDX a budeš mít super kombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 Po dlouhé době zase Seiko doma....poslední byli Atlasy ale tyhle jsou ve zpracování úplně jinde... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 Gratuluji k SBBN015! Možná to jsou i ty moje co jsem prodával na Moravu? Jsou to úžasné "kladiva". Ještě SBDX a budeš mít super kombo Díky,za těch pár hodin naprostá spokojenost a soužití i s mojí hubenou rukou.Kus materiálu to fakt je.Popravdě do komba bych rád SBDB 600 ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 Jo, predpokladam ze jsou to ty moje, co jsem prodaval Tobe a ted uz je ma asi patej clen, takovy putovni se z nich staly, poznavaci znameni, odrena spona od dna Vltavy! Jo jsou to ony.To je taky nápad,potápět se s potápkama :-) Já na ně budu jak na vlastní ;-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 Jo, predpokladam ze jsou to ty moje, co jsem prodaval Tobe a ted uz je ma asi patej clen, takovy putovni se z nich staly, poznavaci znameni, odrena spona od dna Vltavy! Ano poznávací znamení s příběhem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjr86 Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2017 DavidLC: dobre Ty, gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se