Red Dwarf Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 Navštívil jsem svého NEoblíbeného hodináře (hodinky bych mu nesvěřil, pásky měl). Ten racing k nim stylově nepadl, ale co tohle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 tak to je super pokus - nápad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 Tie presage..... No, cierna koza asi lepsia;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 Nenech se zviklat! Cerna se k modre hodi daleko mene nez pekne trefena hneda. Takze zkousej dal, ale pokracoval bych stejnym smerem jako ty - hnedej pasek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 Navštívil jsem svého NEoblíbeného hodináře (hodinky bych mu nesvěřil, pásky měl). Ten racing k nim stylově nepadl, ale co tohle?Hnědá kůže jim bude slušet. Podíval bych se po něčem trochu tmavším, ale jsi na správné cestě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 Díky za komenty, tahle hnědá je právě přesně světlá, jak jsem chtěl. Příští týden jedu služebně do Říše, tak se zkusím mrknout na něco v šedé. Pokud by byl zájem o fotku hodinek s tmavší hnědou, dodáme, vyhovíme :-) Pásků mám doma dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meetU Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 Stormy Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 na tie presage - cierny cordovan!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 Navštívil jsem svého NEoblíbeného hodináře (hodinky bych mu nesvěřil, pásky měl). Ten racing k nim stylově nepadl, ale co tohle?Máš nejaký dôvod, prečo volíš k hodinkám remeň, ktorý je absolútne mimo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 (upraveno) Autocenzura, radsi nic, pardon... Upraveno 9. února 2018 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 10% chlapov je farboslepych, ja by som to nehrotil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 Navštívil jsem svého NEoblíbeného hodináře (hodinky bych mu nesvěřil, pásky měl). Ten racing k nim stylově nepadl, ale co tohle? Výborné to je. Dnes sú veľmi odvážne a netradičné kombinácie in. Samozrejme, treba k tomu Happy Socks apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 Máš nejaký dôvod, prečo volíš k hodinkám remeň, ktorý je absolútne mimo? E? Kterej je mimo, ten racing nebo ten aktuální? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 Podla mňa sú mimo obidva. Ale Keď som si dal pred pár rokmi farebné ponožky, tak som bol tiež mimo. Súhlas s McStinger. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 Aha, no díky za názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 Su mimo, ale ja by som to neskrabal. Staci ze sa pacia tebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 S tím originálním řemínkem mi přišly prostě nudný. Ale ok, co člověk, to názor. Hubert Ponožka zdraví Slovensko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 Je to tak, ako hovorí najvyšší. Dôležité je, čo sa páči Tebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosb Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 (upraveno) ako sorry suchari, ale tie hnede remene su nahodou fajna skusi mi niekto povedat ze som farboslepy (: Upraveno 9. února 2018 uživatelem marosb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denda Odesláno 9. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se