Svatoslav Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Trochu špinavý a na datum sem taky nepřehodil, ale jinak jsou fakt super!shewcza, něco jsem přehlédl nebo jsou nové, nebo nějaké cestovní? Není cesty zpět. Asi ty MM budu potřebovat. (jak mi psal jeden vážený místní člen, jsem hodinkove promiskuitni)Hezky se rozjíždíš! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Hezky se rozjíždíš! Zatim jen virtuálně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Jedná z víkendové procházky :-) a teď už v práci s otloukankama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 už aby bylo jaro:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 v neděli na lyžích BFK, abych do plna dovrtěl baterku pracovní dny s novým přírůstkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrais Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 (upraveno) tak nějak mi stačí :-) Upraveno 6. března 2018 uživatelem Ondrais Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrais Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 včera ale aj dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Padi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 včera ale aj dnesAKUC: hezká fotka, hodinky samozřejmě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 AKUC: souhlas s kolegou vyse, super chlape Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Stale stejne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 AKUC: hezká fotka, hodinky samozřejmě. len ešte peknú antique kožu dokúpiť ... už zháňamAKUC: souhlas s kolegou vyse, super chlape mám ich rád, Seiko ma príjemne prekvapil ale stále mi pekné PADI vrtajú hlavou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ford Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Dnes jedny památeční Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Dnes celý den na ruce, ale mobil je na ruce nedokázal vyfotit pořádně.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampa McKvak Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Dám to s dovolením i sem, mám z nich moc velkou radost :-) Časem pošlu lepší fotky. Tohle je rychlocvak po vybalení :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pool1975 Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Dám to s dovolením i sem, mám z nich moc velkou radost :-) Časem pošlu lepší fotky. Tohle je rychlocvak po vybalení :-)Gratulace. Jsou nádherné. Ať slouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampa McKvak Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Díky moc, jsou vhodné i na kancldiving :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se