M-72 Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 Pekny, z koho si je vyrazil? Blackhead o ně přišel ;-) Jsou moc fajn, zitra objednám od Seiya nový gumovy pásek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drejv Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 Tak to je efektní, ty římské číslice a v neděli čtvereček!To jsem měl na dvojkových...(?) Já jsem teď nadšený z japonských klikiháků.. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drejv Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 Tak to je efektní, ty římské číslice a v neděli čtvereček!To jsem měl na dvojkových...(?) Já jsem teď nadšený z japonských klikiháků.. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drejv Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 Jejda. 3x..Pardon. Jak ztohoven?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjr86 Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 Nová radost :-)Takže vyřešeno?! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjr86 Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 Tak to je efektní, ty římské číslice a v neděli čtvereček!To jsem měl na dvojkových...(?) Já jsem teď nadšený z japonských klikiháků.. Jj rozsypana ryze je super. Viděl jsem hodně monster, ale červená neděle čtverec není až tak obvyklá. Sent from my iPhone using Tapatalk Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 Sklicko je po smrti(ide na vymenu),ale aj tak patria k mojim najoblubenesim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2018 Vážení, asi by se našla i specializovaná stránka a tu se to dozvím, ale nejraději jdu tam, kde to žije a možná se dozvím i tu co chci.Mám pár týdnů SNZG15 a nikdo mi nevymluví, že právě toto jsou pro mne ty jediné a nejlepší. (Podobně to mám s manželkou, ale to je zas na jiné fórum). Skoro jsem měl SNZG13. už byly objednané, ale pořád nepřicházely, tak jsem na poslední chvíli přehodil výhybku. Celopískovaný (skoro) povrch se mi líbí a kovový tah by mi byl krátký, (to ten dodaný pa-NATO strap taky, mám delší celomasiv ocelový (žádné plíšky dopasované mezi nožičkama, to mne přešlo ;o)Ale o co jde. Hodinky mám ty nejrychlejší co se vejdou do specifikace, plus 25 sekund denně zvládnou s přehledem (na ruce).Tak jsem se po pár dnech váhání rozhodl, že si odšroubuji dýnko a pošoupnu stavítko vlásku. S tím mám zkušenosti, kdysi jsem si Primky dopasoval do vteřinové přesnosti, měl jsem asi vzácně stabilní strojek. K povolení dýnka jsem vzal krejčovské nůžky (pro praváky, takže ta broušená hrana ostří nůžek se krásně opírala o příslušné plošky na dýnku. Jemně jsem zabral - nic. Zabral jsem víc, a nakonec co to šlo - a pořád nic. A proto se ptám zkušených - je to možné? Jsou to totiž trošku šedivky bez záruky přímo od SEIKO, tak přemýšlím, jestli jsem nedostal něco, co už někdo nepovolaný měl v ruce... Fakt je, že těsnící kroužek bych nedotahoval vší silou, abych ho nerozdrtil. Ale na druhé straně může těsnění ležet ve žlábku pro ně určeném a patřičnou těsnost potom dodá utažení dýnka nadoraz, železo na železo.Tak zkouším, jestli někdo nějaké SNZG už otvíral. (K hodináři se mi nechce, v hodinkách se mi nikdo jen tak hrabat nebude ;o) (ostatně ani v manželce, že) PS a to předbíhání mi až tak nevadí, hlavní bonus je pro mne, že když se v noci vzbudím, podívám se na hodinky a díky Lumibrite nádherně vidím, kolik uhodlo. Vteřinovka je jen zdobný prvek, indikující, že strojek nestojí. Kdyby měly šroubovací korunku, to bych se ošíval, ale takto si je jednou týdně srovnám a hotovo... Ale znáte to, trochu mně to dráždí, něco s tím udělat. Zpoždění se dá třepáním nahnat, ale zpomalit tak lehce nejdou, potvůrky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2018 Mám pár týdnů SNZG15 a nikdo mi nevymluví, že právě toto jsou pro mne ty jediné a nejlepší.Vymluví ti to Chronos, právěs ho na*ral. Vivisekcím hodinek se nevěnuju, říkáš ale nůžky? Tak good luck. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2018 mam zas čupr seika ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2018 Sklicko je po smrti(ide na vymenu),ale aj tak patria k mojim najoblubenesim...Tak to je moc hezký kousek, i když to nejsou pětečky.... Dej pak pls fotku s novým sklíčkem (a ten tah byl asi někde na tahu, trochu odbahnění by mu taky udělalo dobře ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2018 Dnešní seiko dilema ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2018 mam zas čupr seika ;-)IMG_20181106_153413_179.jpguž do toho davají i kameru? ;-) jinak supr fotka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekR Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2018 Jedna ranní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2018 Dneska Sarby na kůži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2018 Dneska Seika za málo peňazí veľa muziky na ruke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2018 mam zas čupr seika ;-)IMG_20181106_153413_179.jpgže by SDGM003 ? ja včil tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaSt Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2018 SARX015 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se