Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj všem,

nejsou to pro Vás nijak neznámé hodinky, naopak zde byli i v prodejním vláknu a od Farkyho byla i moc pěkná detailní recenze a proto vás nebudu zatěžovat s technickými detaily.

Po několika typech, které jste mi poradili při omezeném rozpočtu a s celkem náročnými požadavky mě nakonec nejvíc zaujali DEEP BLUE PRO AQUA 1500 BLACK.

Bude mi třicet a celý život jsem používal Casia, posledních osm let to byli G-SHOCK GW-800D, které jsem nosil prakticky 24h denně celých osm let a měl jsem pocit, že bych měl dospět a pořídit něco pořádnýho, chlapskýho, automatickýho se safírem a na tahu.

Každopádně jsem se vůbec nebál chronobundusu, kterým mě někteří strašili, ale teď kdy nějakou tu hodinu denně strávím projížděním zdejšího fóra, eshopů, světových chronowebů jsem zjistil, že musím určitě mít támhlety a támhlety na kůži a pilotky a další potápky atd...nicméně většina z vás stoprocentně ví o čem mluvím :-) Naštěstí můj rozjíždející se chronobundus budou výrazně brzdit finance.

Hodinky dnes dorazili a jsou báječnější než jsem si je vysnil, skutečně moc krásné zpracování, super lumi a je to fakt kus materiálu, který jsem potřeboval. Jen to má háček v tom, že si je sám přidělím symbolicky až na začátku ledna k již zmíněným narozeninám.

Vím, že z nich nepadnete na hubu i kvůli tomu, že to není žádná novinka a taky to tady jede v trochu vyšší lize, ale já mám prostě radost a celkově mě hodinky sami o sobě začali bavit a zajímat.

Trochu to berte i jako mé představení na tomto fóru. 

Hodinky byly kupovány z atomictime.pl a rozhodně můžu jen doporučit, s Marcinem skvělá komunikace.

Díky Farkymu za inspiraci. Za případné hrubky a gramatiku se omlouvám.

Za fotky se omlouvám, jsou jen dvě a z mobilu, důkladné, snad trochu zajímavé a originálně pojaté foto přidám v lednu jestli to vydržím.

Díky za přečtení, Michal

post-34828-0-08264600-1418155561_thumb.jpg

post-34828-0-74943800-1418155568_thumb.jpg

Odesláno

Tak vítej na fóru a užívej svojí první chronoakvizici! Hodinky máš pěkný a myslím, že ti je tady nikdo hanit nebude. A za mě jsou potápky na rozjezd ideální :)

Deep Blue pořád sleduji a před časem jsem hodně vážně uvažoval nad jejich tritiovkama. Nakonec mě odradila cena a to, že hrály všema barvama jak vánoční stromeček :D

Odesláno
  V 9. 12. 2014 v 21:26, farkyostrava napsal:

tak už je máš doma :clap: dobrá volba jen málo co se jim vyrovná ... v dané cenové relaci asi vůbec nic :flex: :clap:

To máš recht, za tyhle peníze si myslím, že nejlepší výbava.  :flex:

Odesláno

Gratuluji k novým strojům, oproti Casiům to je pěkný postup a hlavně smekám před  trpělivostí ! Tedy pokud to do ledna vydržíš  :)

Odesláno

Jsou krasne, gratuluji. Take na ne obcas juknu, treba jednou...

Odesláno

Gratulace k tomuhle kousku. Měl jsem je v hledáčku, ale nakonec zvítězily DB Master diver....a to čekání ti vůbec nezávidím. Já měl v plánu, že si je naježím pod stromeček a bohužel jsem je z ruky od soboty nesundal  :rolleyes:

Odesláno

Díky moc, Master Divery jsou taky parádní. Nějaký fotky někde ukážeš? No když jsem je zkoušel tak jsem si samozřejmě v duchu vymejslel nějaké alternativy jak překonat sam sebe a nosit je, ale byl jsem silnej a šli do skrine :-(

• po 4 týdnech...
Odesláno

Tak už je mám téměř 24h na ruce a nemůžu je přestat sledovat. Ačkoliv jsem takřka bez praktických chronozkušeností tak se mi moc líbí zpracovaní a jako celek pro mě úžasný, lumi taky parádní.

Přidám jen dvě fotky luminescence z telefonu a až nafotím pořádný fotky tak je asi strčím spíš do galerie.

post-34828-0-63421500-1420547053_thumb.jpg

post-34828-0-17374700-1420547054_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)
  V 6. 1. 2015 v 12:24, rypadlo napsal:

Tak už je mám téměř 24h na ruce a nemůžu je přestat sledovat. Ačkoliv jsem takřka bez praktických chronozkušeností tak se mi moc líbí zpracovaní a jako celek pro mě úžasný, lumi taky parádní.

Přidám jen dvě fotky luminescence z telefonu a až nafotím pořádný fotky tak je asi strčím spíš do galerie.

Krasne, prijmi mou gratulaci. Upraveno uživatelem tano

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...